Internetapteekki.fi nettiapteekki toimittaa myös reseptivapaat lääkkeet laillisesti!

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 18/11/2011 kello 11:54. 1 kommentti

Vaikka monet kotimaiset apteekit ovat jo pitkään tarjonneet palveluitaan myös internetissä, niin vasta tänä vuonna reseptivapaiden lääkkeiden tilaaminen netistä muuttui lailliseksi Suomessa. Yksi ensimmäisistä lääkkeiden myynnin netissä aloittaneista apteekeista on yli sata vuotisen historian omaava Vaasan III Kirkkoapteekki. Vaasan Kirkkaopteekin verkkokaupasta löydät muiden muassa apteekin kosmetiikkatuotteetlaihdutustuotteet, sekä tietenkin reseptivapaat lääkkeet.

Vaasan Kirkkoapteekin verkkokauppa löytyy osoitteesta Internetapteekki.fi. Tervetuloa tekemään apteekkiostoksia turvallisesti ja laillisesti kotimaisen apteekin nettikaupasta!

Bookmark and Share

1 kommentti

Superkauppa.fi / Origodesign Oy:n luottoluokitus nousi korkeimpaan AAA-luokkaan

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen kello 11:35. Ei kommentteja

Vuonna 2009 perustetun Superkauppa.fi -verkkokaupan omistava Origodesign Oy on noussut ensimmäistä kertaa korkeimman AAA-luottoluokituksen saaneiden yritysten joukkoon. Vuodesta 1993 asti yritysten luottoluokituksia luokitellut Soliditet myöntää korkeimman AAA -luottoluokan vain 3,5 prosentille suomalaisista yrityksistä. Origodesign Oy kiittää luotettavia kumppaneitaan, ja asiakkaitaan joiden ansiosta kaupan käyminen ilman ongelmia on osaltaan ollut mahdollista!

Lisää tietoa Soliditet -luottoluokituksesta löydät osoitteesta soliditet.fi

Bookmark and Share

Kommentoi

Maan halvin 3D-kotiteatteri on tässä!

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 07/03/2011 kello 21:51. Ei kommentteja

Luulitko että kolmiulotteisesta viihteestä kotona nauttiminen on pelkästään äveriäiden 3D-televisioiden omistajien etuoikeus? Näin ei enää ole, sillä Superkauppa on tuonut markkinoille varmasti maan edullisimman kolmiulotteisen viihteen katselujärjestelmän!

Superkaupan sini-puna-3D lasit perustuvat 3D-teknologiaan joka ei takuulla vanhene. Myös sisältöä löytyy pilvin pimein, ja suurilta osin vieläpä täysin ilmaiseksi. Esimerkiksi videopalvelu Youtubella on oma 3D-kanava kolmiulotteiselle sisällölle, jossa julkaistaan päivittäin uutta lasien kautta katseltavaksi sopivaa, henkeäsalpaavaa 3D-materiaalia.

Mikäli pelkkä katselu ei riitä, vaan haluat alkaa tuottamaan kolmiulotteisia elokuvia itse, ei tähänkään tarvittavan laitteiston hankkiminen enää maksa maltaita. Esimerkiksi Superkaupassa myynnissä olevan Aiptekin 3D i2 kameran saa omakseen reilulla sadalla viidellä kympillä. Kameralla kuvattua materiaali pystyy katsomaan minkä tahansa television ja sini-puna 3D lasien yhdistelmän avulla täydessä kolmessa ulottuvuudessa!

Nämä ja paljon muita innovatiivisia, mutta sopuhintaisia videotuotteita löydät superkaupan kuva ja video -kategoriasta!

Bookmark and Share

Kommentoi

Superkauppa sponsoroi Suomen ensimmäistä chindogu-kilpailua!

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 05/08/2010 kello 19:48. Ei kommentteja

Superkauppa.fi verkkokauppa on lähtenyt mukaan Ensimmäiseen Suomessa järjestettävään Chindogu-kilpailuun sponsorin roolissa!

Wikipedian mukaan:

Chindōgu (jap. 珍道具) on japanilainen taidemuoto, jossa keksitään uusia jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia esineitä, joilla ratkaistaan joku arkipäiväinen ongelma. Chindōgu ei kuitenkaan ole täydellinen ratkaisu ongelmaan, sillä vaikka se ratkaiseekin yhden ongelman, se myös aiheuttaa niin suuria uusia ongelmia tai huomattavaa julkista häpeää, että sillä ei oikeasti ole mitään käyttöä. Siksi chindōgua joskus kutsutaan “hyödyttömäksi” niksiksi, vaikka oikeampi termi olisi “käyttökelvoton” sillä chindōgusta on hyötyä.

Esimerkillisiä chindogu-keksintöjä ovat esimerkiksi ranteeseen kiinnitettävä, nuudelit jäähdyttävä tuuletin, pölyhuiskalla varustetut kissan tohvelit, tai vaikkapa rullattava, mukaan otettava suojatie.

Syyskuussa Hub Helsingin tiloissa järjestettävässä kilpailussa tullaan jakamaan palkintoina Superkauppa.fi -verkkokaupan valikoimista löytyviä chindogu-henkisiä tuotepalkintoja, pääpalkintona Vuzix Wrap -videolasit!

Lisää tietoa kilpailusta järjestelyissä mukana olevan Hilavitkutin.com blogin sivuilta.

Lisätietoa kilpailusta antavat myös:

Nisse Suutarinen, Suomen Keksijäin Keskusliiton Facebook –
sivuston ja ryhmän admin, puh. +358 40 751 6823
e-mail: nisse.suutarinen[ät]gmail.com

Maunu Korpela, Suomen Keksijäin Keskusliiton KEKE ry:n
toiminnanjohtaja, puh. +358 9 2780 0002,
e-mail: kekery[ät]kekery.fi

Bookmark and Share

Kommentoi

Lehdistötiedote: Sosiaalinen media ja Vuvuzela-torvet yllättivät verkkokauppiaat

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 01/07/2010 kello 01:59. Ei kommentteja

Osta vuvuzelat suoraan kotimaisesta Verkkokaupasta!

Lehdistötiedote 1.7.2010

Suomalainen lahjatavaroiden verkkokauppa Superkauppa sai kokea sosiaalisen median voiman, otettuaan paljon kohua herättäneet Vuvuzela-torvet valikoimiinsa.

Etelä-Afrikassa järjestettävissä Jalkapallon MM-kisoissa on keskusteltu itse pelitapahtumien lisäksi lähes yhtä paljon Vuvuzela-torvista. YLE päätyi muokkaamaan lähetystensä ääniraitaa sellaiseksi, että torvet eivät siinä enää kuulu.

Nyt Vuvuzelat ovat kuitenkin rantautuneet Suomeen ryminällä. Vaasalainen verkkokauppa Superkauppa.fi otti Vuvuzelat myyntiin ja ne saivat erinomaisen vastaanoton.

Sosiaalisessa mediassa uusi tuote otettiin heti avosylin vastaan.

“Laitoimme linkin tuotteeseen Facebook-sivustollemme ja se levisi äärettömän nopeasti eteenpäin”, kertoo Superkaupan markkinointipäällikkö Olli Kopakkala. “Kävijämäärämme lähes kymmenkertaistuivat yhden päivän aikana”, hän jatkaa.

Sosiaalisten medioiden lisäksi tuotteita ei markkinoitu missään, vaan käyttäjät itse kertoivat uudesta tuotteesta toisilleen.

“Vuodenaikoihin liittyvät trendit näkyvät selvästi verkkokaupoissa, mutta näin suurimittainen kävijämäärien ja myynnin nousu on harvinaista”, kommentoi Superkaupan toimitusjohtaja Erkki Kirjalainen. “On mielenkiintoista nähdä kuinka suureksi ilmiöksi kyseiset torvet Suomessa nousevat”, hän pohtii.

Vuvuzela torvet nousivat jättisuosikiksi ja niitä arvioidaan myydyyn maailmalla jo yli miljoona kappaletta.

Suomessa Vuvuzeloja myy Superkauppa.fi Superkauppa.fi on vuonna 2009 perustettu Vaasasta käsin toimiva teknologia-,lifestyle ja-lahjatavaroiden verkkokauppa.

Lisätietoja

Olli Kopakkala, markkinointipäällikkö, 040 465 97 90
olli@superkauppa.fi

Bookmark and Share

Kommentoi

Superkaupan Affiliate-ohjelma auki!

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 12/04/2010 kello 16:38. Ei kommentteja

Superkauppa on tehnyt yhteistyösopimuksen kumppanuusmarkkinointiin erikoistuneen Advanced Media Oy:n kanssa.

Superkauppa tarjoaa Advanced Median kautta verkkosivuston omistajille mahdollisuuden hankkia tuloja myymällä Superkaupan tuotteita. Rekisteröidy Advanced Median julkaisijaksi ja tienaa rahaa myymällä tuotteitamme.

Superkaupan tuotteet ovat laadukkaita, asiakaspalvelu asiantuntevaa ja toimitusajat nopeita. Tämän lisäksi tarjoamme julkaisijoille erinomaisen asiakaspalvelun sekä tuen myyntien luomiseen.

Liity julkaisijaksi heti ja lähde mukaan tienaamaan kanssamme!

Liity Advanced Median julkaisijaksi

Bookmark and Share

Kommentoi

Superkauppa sai 500:nen fanin

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 10/03/2010 kello 15:15. Ei kommentteja

Superkauppa on ollut näkyvästi esillä Facebook-yhteisöpalvelussa. Olemme luoneet verkkokauppalle fanisivun, jota on käytetty tiedotuskanavana sitoutuneille etuasiakkaille. Facebook on osittain jopa korvannut etuasiakkaille lähetettävät sähköpostikirjeet.

Uusien tuotteiden esittelyn lisäksi varsinkin jakamamme alennuskoodit ja muut tarjoukset ovat herättäneet mielenkiintoa sivua seuraavissa asiakkaissamme.

Tänään 10.3.2010 ylitimme 500 fanin rajapyykin. Tahdomme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja fanejamme tästä saavutuksesta!

Tulemme jatkamaan myös jatkossa leppoisan vuoropuhelun merkeissä sosiaalisen median tantereilla.

Superkauppa Facebookissa

Bookmark and Share

Kommentoi

Lehdistötiedote: Superkauppa.fi aloitti Powersafer stand-by virransäästölaitteen myynnin Suomessa

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 13/01/2010 kello 18:53. Ei kommentteja

Superkauppa.fi on aloittanut ensimmäisenä Suomessa kodin elektroniikkalaitteiden stand-by sähkönkulutuksen eliminoivan Powersafer -energiansäästölaitteen myynnin.

Aiheesta kertova lehdistötiedote on ladattavissa täältä ja itse tuote löytyy myynnistä osoitteesta www.superkauppa.fi

Tiedotteeseen liittyviä lehdistökuvia ladattavissa alla olevien kuvalinkkien kautta

Bookmark and Share

Kommentoi

Verkkokaupan maksutavat

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 23/11/2009 kello 20:35. 3 kommenttia

rahat-korissa

Yhdistetyt verkkomaksut

Verkkokaupan maksutapojen valinta on helpottunut siitä kun ensimmäisen kerran pystytin omaa kauppaa. Silloin jokaisessa pankissa piti käydä erikseen neuvottelemassa maksunappulan saamisesta. Pankit olivat myös todella epäileväisiä sen suhteen, mihin käyttöön heidän logonsa oikein tulee.

Onneksi muutama yrittäjä on huomannut tarpeen helpommille maksutavoille ja päätynyt luomaan yhdistetyn verkkomaksupalvelun. Pankkien verkkomaksujen lisäksi palveluista löytyy myös luottokorttimaksut sekä mahdollisuus laskulla tai osamaksulla maksamiseen.

Suomalaisien pankkien palvelut yhdeksi palikaksi ovat yhdistäneet Suomen Verkkomaksut sekä Checkout.fi.

Checkoutin kaiken kattava paketti maksaa 45 euroa kuukaudessa + 35 senttiä/maksutapahtuma (luottokorttimaksuihin lisätään 2% lisämaksu).

Checkoutin palvelu sisältää seuraavat pankit:

Sampopankki, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Aktia, Säästöpankki, Ålandsbanken, Tapiola, S-Pankki, Nooa Säästöpankki ja Handelsbanken

Sekä luottokortit:

Visa, Visa Electron, Business Eurocard, Mastercard, Neo-card

Checkoutin kilpailija Suomen Verkkomaksut tarjoaa palveluaan 59 euron kuukausihintaan samalla 35 sentin tapahtumamaksulla. Heidän pakettiinsa kuuluvat kaikki suomalaiset pankit Nordeaa lukuunottamatta, Luottokunnan luottokortit, Collectorin lasku- ja osamaksupalvelu, sekä amerikkalainen PayPal-maksujärjestelmä.

Sekä Checkout että Suomen Verkkomaksut tarjoavat myös Kreditorin “Osamaksulla” ja “Laskulla”-palveluita erillisen sopimuksen kautta.

Suomalaisista pankeistä ainoastaan Nordea ei ole lähtenyt mukaan kauppiaan kannalta erinomaiseen konseptiin, jossa kaikki maksupalvelut saadaan verkkokauppaan  yhdellä sopimuksella.  Nordean kanssa asioidessa kävikin selväksi että pankissa luotetaan ennemmin hallitseva markkina-aseman voimaan, joka pakottaa verkkokauppiaan pankkiin anelemaan verkkomaksusopimusta.  Nordean verkkomaksun käyttöön saaminen vaatikin kaksi erillistä käyntiä pankissa, ylläpitotunnukset verkkokaupan tarkastamiseen, yrityksen tilinpäätöstiedot, sekä 200 euron liittymismaksun.  Pankissa muistettiin myös useaan otteeseen painottaa, että Nordean verkkkomaksua ei myönnetä kaikille ja että kyseessä on tarkka valintaprosessi.

Me päädyimme valitsemaan Superkaupan maksujärjestelmäksi Suomen Verkkomaksut, koska he tarjoavat hieman suuremman valikoiman erilaisia maksutapoja. Tämän lisäksi hankitaan vaikutti mysö sellainen seikka, että Checkoutin sivut vaikuttavat vähän keskeneräiseltä.

PayPal

PayPal on amerikkalainen Ebayn omistama maksutapajärjestelmä, jonka tarkoitus on helpotta verkko-ostosten tekemistä ja tehdä siitä turvallisempaa. PayPalin avulla asiakas voi maksaa luottokortilla myyjälle, ilman että myyjä saa tietoonsa asiakkaan luottokortin tietoja. PayPalissa on myös tili-toiminto, jonne voidaan siirtää rahaa esimerkiksi pankkitililtä. PayPal veloittaa myyjältä 3,4% tilauksen kokonaissummasta + 0,35 euroa.

Otimme käyttöön Paypal-maksumahdollisuuden, koska molemmilla blogin kirjoittajilla oli joskus jäänyt rahaa PayPal-tilille lojumaan. Toivomme että asiakkaillemme olisi käynyt samalla tavalla ja impulssiostojen määrä lisääntyisi PayPal-maksutavan myötä.

Moneybookers

Moneybookers on Lontoossa vuonna 2001 perustettu internet-lompakko. Se on pokerinpelaajien ja muiden uhkapelurien suosiossa. Lisäsimme maksutavan Superkauppaan, koska toivomme näin saavamme pokerimiljonäärit kauppamme asiakkaiksi. Moneybookersin käyttö maksaa myyjälle 1,9% kokonaissummasta sekä 0,29 euroa per transaktio.

Bookmark and Share

3 kommenttia

Superkauppa.fi -verkkokauppa nyt avattu!

Kirjoittanut: Erkki Kirjalainen 16/11/2009 kello 20:13. Ei kommentteja

superkauppa_vaasa_chuck_vader_jack_bruce

(kuvassa Vaasan toimitilojemme näyteikkuna)

Teknologia-, ja lifestyle -tuotteiden verkkokauppa nimeltään Superkauppa.fi on nyt avattu!

Tämä blogi tulee jatkossa käsittelemään verkkokauppa -alaa erityisesti pienen kotimaisen verkkokaupan ylläpitäjän näkökulmasta. Pienestä ponnistavan verkkokaupan ylläpitäminen ja kehittäminen tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen kokemus, eli kerrottavaakin tulee varmasti riittämään!

Bookmark and Share

Kommentoi