Diabolo ostajan opas

diabolo temppuja tekevä mies
Kuva: Cha già José / Flickr

Diabolo tai ”bolotttaminen” hauska, kaikille taitolajeista kiinnostuneille sopiva harrastus jonka perusteisiin on helppo ja nopea päästä kiinni. Diabolon positiivisia puolia on myös se, että hyvän ja kestävän aloittelijan diabolosetin saa omakseen jo varsin pienellä investoinnilla.

Niin kuin monessa muussakin välineitä vaativassa lajissa, myös diabolossa välinekirjo on suuri, ja ensimmäistä diaboloa hankkivalle voi olla hankalaa muodostaa kuvaa siitä, minkälainen diabolo olisi omaan käyttöön sopivin? Diabolon ostamisen helpottamiseksi olemme tähän kirjoitukseen koonneet tietopaketin siitä, mitä miten diabolojen ja diabolokeppien eri ominaisuudet käytännössä tarkoittavat, ja kuinka nämä kannattaa ottaa diaboloa ostaessa huomioon.

[Continue reading]

Longboard rullalaudan ostajan opas

Longboard rullalauta
Kuva: alexisnyal / flickr

Longboard on hauska harrastus ja monipuolinen kulkuväline, jota voi suositella oikeastaan kenelle vaan lajista kiinnostuneelle. Niin kuin monessa muussakin lajissa, myös lautailussa välineitä on monenlaisia, ja aloittelevalle harrastajalle sopivanlaisen laudan valitseminen saattaa olla haastavaa. Sopivan laudan valitsemisen helpottamiseksi olemme koonneet tähän artikkeliin tietopaketin eri tyyppisistä longboardeista ja siitä, millaiseen käyttöön eri tyyppiset lonkkarit parhaiten soveltuvat.

[Continue reading]

Superkauppa.fi / Origodesign Oy:n luottoluokitus nousi korkeimpaan AAA-luokkaan

mies hyppää

Vuonna 2009 perustetun Superkauppa.fi -verkkokaupan omistava Origodesign Oy on noussut ensimmäistä kertaa korkeimman AAA-luottoluokituksen saaneiden yritysten joukkoon. Vuodesta 1993 asti yritysten luottoluokituksia luokitellut Soliditet myöntää … [Continue reading]