14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
26" Fatbike Freedom -maastopyörä 4" renkailla - Kulta

Lisää tuotekuvia

26" Fatbike Freedom -maastopyörä 4" renkailla - Kulta

Fatbiket ovat alkaneet nousta ryminällä pyöräilykansan suosioon, eikä ihmekään! Katso tämän pyörän kuvat, niin huomaat syyn. Ei näin siistiä polkupyörää ole ennen nähty missään! Tällä "Fattylla" kruisaillessasi olet muita katuja kitkuttelivia reilusti yläpuolella ja saatat jopa aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä, kuinka coolilta näytätkään. Pyörän renkaat ovat 4 tuumaa paksut ja vaikka se tekee pyörällä ajamisesta hieman raskaampaa kuin normaalilla pyörällä, on se sen arvoista! Katso vielä kertaalleen kuvat läpi ja näet, kuinka makeasta fillarista onkaan kyse! Renkaiden lisäksi rungon uniikki muotoilu ja isot ja tehokkaat levyjarrut bongahtavat esille fatbiken ulkoasua ihailtaessa. Renkaat ovat maastokuvioiset ja käy ne hyvin niin talvisille keleille kuin kesällä katuajeluun. Tällä pyörällä otat hyvin kadut haltuun! Hienot pyörät herättävät huomiota varkaiden silmissä, mutta hommaamalla mukaan hälyttimellä toimivan vaijerilukon, voit jättää pyöräsi huoletta minne tahansa.

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta


Saatavuus: Loppu varastosta

411,00 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Yleistä:

Fatbiket ovat alkaneet nousta ryminällä pyöräilykansan suosioon, eikä ihmekään! Katso tämän pyörän kuvat, niin huomaat syyn. Ei näin siistiä polkupyörää ole ennen nähty missään! Tällä "Fattylla" kruisaillessasi olet muita katuja kitkuttelivia reilusti yläpuolella ja saatat jopa aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä, kuinka coolilta näytätkään.

Pyörän renkaat ovat 4 tuumaa paksut ja vaikka se tekee pyörällä ajamisesta hieman raskaampaa kuin normaalilla pyörällä, on se sen arvoista! Katso vielä kertaalleen kuvat läpi ja näet, kuinka makeasta fillarista onkaan kyse! Renkaiden lisäksi rungon uniikki muotoilu ja isot ja tehokkaat levyjarrut bongahtavat esille läskipyörän ulkoasua ihailtaessa.

Renkaat ovat maastokuvioiset ja ne käyvät hyvin niin talvisille keleille kuin kesäisille kaduille. Tällä pyörällä otat hyvin kadut ja metsäpolut haltuun! Pyörän satula on pehmeä ja sen korkeus on helposti säädettävissä, joten se sopii niin lyhyemmille sekä isommillekin janttereille. (Tuotteen testannut henkilö on 190cm pitkä).

Hienot pyörät voivat herättävät huomiota pitkäkyntisten silmissä, mutta hommaamalla mukaan hälyttimellä toimivan vaijerilukon, voit jättää pyöräsi huoletta minne tahansa.

Katso myös pyörän pikkuveli - 20" Mini Fatbike -katupyörä 3.5" renkailla!

Takuu: Runko 2 vuotta, vaihteisto 1 vuosi


Tekniset tiedot:
  • 4” renkaat 26" vanteilla
  • 7 vaihdetta
  • SHIMANO Tourney vaihteet
  • Etu- ja takakäsijarru (levyjarrut)
  • Hydrauliset etujouset
  • Säädettävä satula
  • Rungon materiaali: Karkaistu teräs
  • Paino: 23kg
  • HUOM! Polkupyörät toimitetaan laatikossa puolittain osina ja vaativat kokoamisen

Pakkauksessa mukana:
  • 1 x Fatbike -maastopyörä 4" renkailla

Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: 26" Fatbike Freedom -maastopyörä 4" renkailla - Kulta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat