14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Absorbica-Y 80 MGO EU-ANSI Y-liitosköysi 115 cm, 2xMGO+Captive, Petzl

Lisää tuotekuvia

Absorbica-Y 80 MGO EU-ANSI Y-liitosköysi 115 cm, 2xMGO+Captive, Petzl

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta

Tukkurin varastossa 6 kpl, toimitusaika 2-4 arkipäivää

268,00 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Kansainväliseen käyttöön sertifioitu kaksihaarainen progressiivisella nykäyksenvaimentimella ja suurikokoisilla MGO 60 koukuilla varustettu symmetrinen 1,15 m pitkä Y-liitosköysi työkäyttöön. Liitetään putoamissuojainvaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen teräksisellä Triact-Lock automaattilukitteisella sulkurenkaalla (valmiiksi integroituna nykäyksenvaimentimeen). Suunniteltu jatkuvaan putoamissuojaukseen metallirakenteissa ja rakennustelineissä liikuttaessa, mastoissa ja tikkaissa kiivettäessä ja muita väliankkureita ohitettaessa. Kompakti haarojen pituus mahdollistaa potentiaalisen putoamismatkan ja käyttäjän alta vaadittavan turvaetäisyyden minimoimisen.

Kaksihaaraisuuden ansiosta käyttäjä voi liikkua tehokkaasti ja pysyä aina toisella haaralla turvallisesti kiinnittäytyneenä ankkuripisteeseen. Tarkoitettu 50-130 kg painaville käyttäjille. Modernin nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja rajoittaa käyttäjän kehoon kohdistuvat nykäysvoimat kolmivaiheisesti, joten se pehmentää myös kaikkein kevyimpien käyttäjien putoamista, jota ei tavallisten nykäyksenvaimentimien kanssa tapahtuisi. Rajoittaa kehoon kohdistuvat nykäysvoimat alle 6 kN:iin ja käytännössä pitää ne reilusti tämän standardissa määritellyn raja-arvon alapuolella. Nykäyksenvaimennin on erittäin kompakti, joten se ei häiritse käyttäjän liikkeitä tai käsittelyä. Kestävä kangaspussi suojaa nykäyksenvaimenninta hiertymiseltä ja mahdollisilta epäpuhtauksilta.

Kaksitoimisella pikalukolla varustettu MGO 60 koukku voidaan kiinnittää halkaisijaltaan jopa xx mm rakenteen ympärille, kuten rakennustelineen putkeen tai teräspalkkiin. Nykäyksenvaimennin varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Sulkurenkaan pituus + liitosköysi 80 cm + MGO koukku = kokonaispituus 1,15 m. Pituus nykäyksenvaimennin revenneenä 2,2 m. Turvaetäisyys (suurimmalla mahdollisella putoamiskerroin 2:n putoamisella): 4,35 m. Paino: 2070 g. Täyttää Euroopan CE EN355, EN354, EN362 standardien vaatimukset ja on lisäksi ANSI Z359.13 12 jalkaa ja ANSI Z359.12 sertifioitu amerikkalaisten vaatimuksien mukaisesti. Maksimi elinikä: Kuituosat 10 vuotta, metalliosat rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

HUOM! Uusissa Petzl Newton EU-ANSI ja Volt -sarjan EasyFit valjaissa on olkahihnoissa valmiit säilytyslenkit tämän liitosköyden MGO koukuille.

Lisävarusteet:
Petzl Micro Swivel leikari (P58 XSO). Mahdollistaa liitosköyden kiertymisen estävän kiinnittämisen valjaisiin.
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Absorbica-Y 80 MGO EU-ANSI Y-liitosköysi 115 cm, 2xMGO+Captive, Petzl

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
Superkauppa verkkokaupan maksutavat