14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Ange Finesse 17 cm L+L Kevyt helppokäyttöinen jatko, Petzl

Lisää tuotekuvia

Ange Finesse 17 cm L+L Kevyt helppokäyttöinen jatko, Petzl

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta

Tukkurin varastossa 31 kpl, toimitusaika 2-4 arkipäivää

34,95 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Ultrakevyt jatko sporttikiipeilyyn 17 cm pitkällä Finesse Dyneemanauhalla ja kahdella Ange L sulkurenkaalla. Niille jotka hakevat parasta mukavuutta ja helppoa käytettävyyttä. Ange L sulkurenkaassa on kohouma jonka ansiosta String S suojus pitää sulkurenkaan tismalleen oikeassa asennossa klippaamista varten ja parantaa jatkon kulutuskestoa. String vaihdettavissa.

Ange L on ultrakevyt ja kestävä, helppokäyttöinen alumiinisulkurengas joka on erityisesti suunniteltu sporttikiipeilyyn. Todellinen huippu-uutuus grammanviilaajille ja tekee klippaamisesta helppoa. Ensimmäinen Petzl sulkurengas Monofil portilla. Sulkurenkaan muoto mahdollistaa pienestä koosta huolimatta erittäin suuren portin avauman ja kehys on muotoiltu optimaalisesti köyden juoksun kannalta ja leveyden (peräti 9,8 mm) ansiosta Ange on myös köysiystävällinen: köydet kuluvat vähemmän ja kestävät pidempään.

Suunniteltu Petzl standardin mukaisesti kestämään vähintään 100 000 avausta/sulkua (tämä on 2-3 kertaa enemmän kuin perinteisellä wiregate sulkurenkaalla ja tarkoittaa n. 16 000 köyden mittaa!). Patentoitu KeyLock portti on sileä ja ehkäisee varusteiden tarrautumisen (jota tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa).

Portin avauma: 26 mm. Kapasiteetti: 21mm. Minimimurtolujuudet: pituussuuntaan 22 kN, porttia vasten 7 kN, pituussuuntaan portti avoimena 10 kN.

Paino: VAIN 78 g. CE EN 12275 type B / UIAA (sulkurenkaat) CE EN 566 / UIAA (jatko). Materiaalit: Kehys alumiini, portti teräs, jatko Dyneema. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistettu Ranskassa. Testattu yksittäin. Max elinikä: Finesse nauha: 10 vuotta, sulkurenkaat: rajoittamaton.
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Ange Finesse 17 cm L+L Kevyt helppokäyttöinen jatko, Petzl

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat