14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Coeur Bolt Stainless 12mm Ruostumaton ankkurinlehti+pultti 20kpl, Petzl

Lisää tuotekuvia

Coeur Bolt Stainless 12mm Ruostumaton ankkurinlehti+pultti 20kpl, Petzl

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta


Saatavuus: Loppu varastosta

248,00 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Henkilösuojaimen kiinnittämiseen tarkoitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu ankkuripiste kiveen tai betoniin. Täydellinen kokonaisuus: Mekaanisesti laajeneva 12 mm pultti tiivisterenkaineen, prikkoineen sekä muttereineen ja ankkurinlehti 12 mm pultille. Soveltuu yhden käyttäjän ankkuroitumiseen ja putoamiselta suojaamiseen, sekä väliaikaisiin että pysyviin asennuksiin. Stainless malli on suunniteltu yleisiin ulkoilma-asennuksiin.

Suuri kiinnitysaukko helpottaa sulkurenkaiden kiinnittämistä ja mahdollistaa myös kahden paksurunkoisen sulkurenkaan kiinnittämisen samaan ankkuriin. Ankkurinlehti on erittäin paksu ja kiinnityssaukon reunat on pyöristetty, joka suojaa sulkurenkaita kulumiselta riippumatta niiden materiaalista. Ankkurilehden pyörimisen estävä mekanismi nopeuttaa asentamista ja parantaa käytettävyyttä: Petzl-ankkurinlehdissä on kolme kitkanastaa takapuolella, joka on kosketuksissa rakenteeseen (betoni, kallio...). Tämä auttaa pitämään ankkurinlehteä paikoillaan kun ankkuria asennetaan, tai kun se on kuormitettu raskaasti toiselta reunalta.
Soveltuu yli 25 MPa puristuslujuuden omaaville betonilaaduille ja yli 45 MPa kivilaaduille. Leikkausmurtolujuus 50 MPa puristuslujuuden omaavissa betonilaaduissa 25 kN. Ulosvetolujuus 50 MPa puristuslujuuden omaavissa betonilaaduissa 25 kN.

Pulttia varten porataan 8,5 cm syvä halkaisijaltaan 12 mm reikä. Ankkurin lehti voidaan haluttaessa irrottaa, jolloin pintaan jää näkyviin vain lyhyt pätkä kierretappia. Ankkurin lehti voidaan kiinnittää kierteeseen uudelleen. Täyttää CE EN795 tyyppi A1 ja EN959 standardien vaatimukset. Materiaali: 316L Stainless teräs. Kokonaisuuden kaikki osat on valmistettu samasta metallista korroosionkeston maksimoimiseksi. Pituus: 8,5 cm. Paino: 135 g. Max elinikä rajoittamaton.

Toimitetaan 20 kpl askeissa.

Määräykset vaativat, että rakennus, jonka korkeus ylittää 9 metriä, tulee varustaa turvaköysien kiinnitysrakentein (Ympäristöministeriön asetus kohdat 5.3.5 ja 5.3.2.).
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Coeur Bolt Stainless 12mm Ruostumaton ankkurinlehti+pultti 20kpl, Petzl

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat