14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS yli 70 € tilauksille

Liity Superkaupan etuasiakkaaksi!

Nyt on hyvä syy käyttää muutama minuutta arvokasta aikaasi ja liittyä Superkaupan etuasiakkaaksi! Sen lisäksi, että etuasiakkaamme pystyvät tiliasiakkaiden tavalliseen tapaan tietenkin tekemään tilaukset nopeammin, liittämään tiliinsä useita eri toimitusosoitteita, sekä tarkistamaan tilaustensa statuksen milloin tahansa, niin etuasiakkaitamme voidellaan myös useilla rahan arvoisilla eduilla!

Kanta-asiakkaittemme etuihin kuuluvat pysyvästi seuraavat rahan arvoiset edut:

Superbonuspisteet

Etuasiakkaanamme saat jokaisesta Superkaupasta tekemästäsi ostoksesta ”Superbonuspisteitä”. Bonuspisteitä kertyy etuasiakkaidemme tilille automaattisesti yksi (1) jokaista Superkaupassa kulutettua euroa kohden. Superkaupan bonukset eivät myöskään ole mitä tahansa "etupisteitä", vaan toisin kuin useissa muissa bonuspistejärjestelmissä, Superkaupan bonuksia voi käyttää kaupassamme milloin tahansa suoraan maksuvälineenä rahan sijasta! Jokainen Superkaupan bonuspiste on viiden sentin arvoinen, eli esimerkiksi tuhannella superbonuspisteellä voit ostaa kaupastamme mitä tahansa tuotteita 50 euron arvolla. Mikäli tilauksesi arvo ylittää bonuspisteittesi määrän, voit luonnollisesti maksaa jäljelle jäävän summan tavallisilla maksutavoillamme. Samalla tavalla tilauksestasi yli jääneet bonuspisteet jäävät talteen seuraavaa tilausta varten.

 

Viikkopalkinnot

Koska Superkaupalle asiakkaiden kuunteleminen on erityisen tärkeää, haluamme kannustaa asiakkaitamme tuotearvioiden kirjoittamiseen kaupassamme. Tämän vuoksi olemme päättäneet palkita joka viikko yhden etuasiakkaamme parhaan tuotearvion kirjoittamisesta 200 superbonuspisteellä. Bonuspisteet siirretään voittajan valinnan jälkeen voittajan etutulille ja näitä voi tämän jälkeen välittömästi käyttää minkä tahansa ostoksen maksamiseen.

 

Tarjoukset ja alennuskoodit

Muistamme etuasiakkaitamme säännöllisesti myös toinen toistaan houkuttelevimmilla, eksklusiivisilla tarjouksilla. Alennukset annetaan tavallisesti tarjouskoodien muodossa, joten liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi varmistat että yksikään alennuskoodi ei mene sinulta ohi. Useat alennuskoodeista ovat myös voimassa ainoastaan etuasiakkaillemme.

 

Kuinka voin liittyä etuasiakkaaksi?

Superkaupan etuasiakkaaksi liittymiseen ei vaadita mitään muuta, kuin toimiva sähköpostiosoite. Superkaupan kanta-asiakkuus ei maksa mitään, eikä se velvoita asiakasta mihinkään. Etuasiakkaat saavat myös tarjouksista ja eduista kertovia uutiskirjeitä ainoastaan ja vain jos itse niitä haluavat. Etuasiakkuudesta voi erota milloin tahansa lähettämälle aiheesta viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu[ät]superkauppa.fi

 

 

Siirry luomaan etutili tätä linkkiä klikkaamalla >

Ai niin, ja mikäli olet jo aikaisemmin luonut superkauppaan asiakastilin, niin kaikki edellä mainitut edut ovat tietenkin automaattisesti käytössäsi!

Payments