Odota, ole hyvä...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Jatka ostoksia

Kassalle
Jatka ostoksia
Kassalle
14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Alennuskoodilla "OUT20" nyt 20% lisäale Outlet tuotteista!
Frosty Mug kylmätuoppi, eli jäätuoppi

Lisää tuotekuvia

Cheers! kylmätuoppi, eli jäätuoppi, 2kpl setti

Kylmätuoppi, joka jäähdyttää taskulämpimän kesäkaljan käden käänteessä maukkaan huurteiseksi, kylmäksi mallasjuomaksi. Tässä riittoisana, lahjapakettiin paketointuna kahden tuopin settinä.


Saatavuus: Loppu varastosta

10,90 €

Superpikatoimitus Pakettipiste

Kesäkuumalla olut lämpenee tuopissa aivan liian helposti. Frosty Mug tuoppiin täytetty juoma pysyy kuitenkin kylmänä  todella pitkään! (ja kun sanomme kylmänä, niin todellakin tarkoitamme kylmänä)


Tuopin käyttö on helppoa. Kaksoisseinämällä varustetun tuopin väliseinämässä on jäätyvää, myrkytöntä nestettä. Kun tuoppi asetetaan pakastimeen jäähtymään muutamaksi tunniksi, niin tämän sisällä oleva neste jäätyy. Kun tuoppi poistetaan pakastimesta ja tähän kaadetaan juotavaa nestettä, tuopin sisällä oleva "kylmävaraaja" jäähdyttää tuoppiin kaadetun nesteen jääkylmäksi. Yksinkertaista, eikö?


Toisin kuin jääpalat, Frosty mug ei laimenna mukiin kaadettua taikajuomaa. Voit siis nauttia valitsemastasi juomasta kesäkuumalla kylmänä, ja juuri sen vahvuisena kuin luoja sen tarkoitti!


HUOM! Tuopit tulee viilentää pakastimessa pohja ylös päin. Mikäli tuoppi pakastetaan pohja alas päin saattaa tuoppi haljeta, mikä puolestaan johtaa tuopin käyttökelvottomaksi muuttumiseen. 

Tekniset tiedot -Tuoppiin mahtuu 0,4 litraa nestettä kerrallaan
-Mitat: 15cm x 8cm
-Valmistettu kestävästä akryylimuovista
-Tuoppi on konepesun kestävä

Asiakkaiden tuotearviot

Molemmat erittäin hyvät Arvostellut Anitta
Laatu
Hinta
Viihdearvo
eriomainen (Lähetetty 16.8.2018)
Hyvä Arvostellut Hyvä
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Yhden pakastuskerran jälkeen toteaisin että kylmeni jonkunverran mutta ei korvaa jäitä. Voihan sitä käyttää normituoppina jos ei kylmää halua. toiset väittää että halkeilee, täytyy seurata. (Lähetetty 19.12.2017)
tyytyväinen ostokseen Arvostellut tintti
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen, joskin olen sitä vasta muutaman kerran käyttänyt. Ainoa miinus on se, että tuopin välissä oleva neste ei pysy jäätyneenä kovin kauaa vaan lämpiää ja näinollen myös juoma lämpiää... (Lähetetty 9.8.2014)
Pettymys Arvostellut frosty
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Tuoppien väliseinien välissä olevan nesteen täyttöaste vain n.50% luokkaa >> heikko jäähdytysteho. Minulla on pari laadukkaampaa tuoppia, jotka on täytetty n.80% saakka, ei ole vuosien saatossa haljenneet.

Lisäksi yksi tuoppi oli halki jo saapumishetkellä.

Pettymys

(Lähetetty 25.6.2014)
Frosty mug Arvostellut Sissi
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Konepesua ei todellakaan kestä. Ja vaikka käsinkin pesty ja ohjeen mukaan pakastettu, materiaali niin heikkoa, että "hiushalkeamia" jo muutaman käyttökerran jälkeen. Oli nytkin tilattava tusina, että raaskii heittää vuotavat pois. Saudeista 80-luvulla tuotu kestää edelleen käytössä hyvin - ei halkeamia. Vahinko, ettei Suomessa parempia saa. (Lähetetty 25.4.2013)
Laadusta Arvostellut Timo
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Ihan ok hintainen, kun tilaa useamman, mutta en mainostaisi tuota "konepesunkestävä" -maininnalla.

Tuli tilattua 6 kpl noita, joista pari on ollut aktiivisessa käytössä ja viitisen kertaa konepesussa ollut alkaa osoittamaan halkeilun merkkejä pohjasta, eli lentää roskiin tämän käyttökerran jälkeen. Ei yksinkertaisesti ole varaa ottaa riskiä, että sisällä oleva vesi (?) lainehtisi läppärin raoista sisään :D

Ja tosiaan käyttöohjeita on noudatettu, pakastettu pohja ylöspäin.

Pitää huomenna tutkia loput 3, jotka on otettu käyttöön, 2 on edelleen pakkauksessa.

Superkaupan asiakaspalvelu vastaa: Konepesussa mahdollisesti tuopin pohjaan ilmestyvät hiushalkeamat ovat vaarattomia, eikä näistä tarvitse huolestua. (Lähetetty 2.7.2011)

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Cheers! kylmätuoppi, eli jäätuoppi, 2kpl setti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat