Odota, ole hyvä...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Jatka ostoksia

Kassalle
Jatka ostoksia
Kassalle
14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Lahjaideaa vailla? Anna Superkaupan Joululahja-apurin auttaa!

Golf pallot, mailat, bägit ja muut pelitarvikkeet

Löydät golf-mailojen, pallojen, bägien ja muiden tarvikkeiden valikoimastamme laadukkaat pelitarvikkeet edulliseen hintaan. Tilaa omaksi tai anna täydellinen lahja golfia harrastavalle lähimmäisellesi.
 1. Potty Putter vessagolf

  Kun puhutaan taitolajeista, niin vanha sanonta "harjoitus tekee mestarin" pitää tavallisesti hyvinkin paikkansa. Esimerkiksi kitaravelho Jimi Hendrixistä kerrotaan ettei tämä koskaan laskenut kitaraa kaulastaan, ei edes vessaan mennessään. Jos siis kyseinen metodi toimii kitaransoiton treenaamisessa, niin miksi ei samaa metodia voisi yhtä hyvin soveltaa myös golfaustaitojen äärimmilleen virittämiseen? Potty Putter vessaputtauspeli tekee tämän nyt mahdolliseksi!

  Lue lisää...

  16,90 €
 2. Golfvarjo (Ø 135 cm) 144393

  Yksi tämän kesän hauskimmista, ulkoilmasta täysipainoisen nauttimisen mahdollistavista tuotteista on Golfvarjo (Ø 135 cm) 144393 jonka saat meiltä edulliseen hintaan, takuulla nopealla toimituksella!

  Lue lisää...

  27,90 €
 3. Golfsarja (4 osaa) 145444

  Yksi tämän kesän hauskimmista, ulkoilmasta täysipainoisen nauttimisen mahdollistavista tuotteista on Golfsarja (4 osaa) 145444 jonka saat meiltä edulliseen hintaan, takuulla nopealla toimituksella!

  Lue lisää...

  13,90 €
 4. Golfpyyhe 144403

  Yksi tämän kesän hauskimmista, ulkoilmasta täysipainoisen nauttimisen mahdollistavista tuotteista on Golfpyyhe 144403 jonka saat meiltä edulliseen hintaan, takuulla nopealla toimituksella!

  Lue lisää...

  14,90 €
 5. Golfpallo (Ø 4,2 cm) 144410

  Yksi tämän kesän hauskimmista, ulkoilmasta täysipainoisen nauttimisen mahdollistavista tuotteista on Golfpallo (Ø 4,2 cm) 144410 jonka saat meiltä edulliseen hintaan, takuulla nopealla toimituksella!

  Lue lisää...

  7,90 €
 6. Golf Ovistoppari

  Anna kotisi sisustukselle omaperäinen ja hauska säväys Golf-ovistopparilla!

  Lue lisää...

  17,90 €
 7. Golffari Metallinen Pulloteline

  Golffari Metallinen Pulloteline on kaunis sisustuselementti, josta voi tarjoilla viiniä, tai siihen voi laittaa kukkia jne. Tämä pulloteline viehättää käytännöllisyydellään ja omaperäisyydellään. Halkaisija noin: 8 cm. Mitat noin: 24 x 45 x 11 cm.

  Lue lisää...

  47,90 €
 8. Vessa Golf Setti

  Osta Vessa Golf Setti huippuhintaan. Et varmaankaan löydä ainutlaatuisempaa tapaa pelata golfia kuin tämä upea Vessa Golf Setti. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, sinulla ei enää ole tekosyytä olla parantamatta puttejasi nyt, sillä voit pelata golfia jopa vessassa Vessa Golf Setin ansiosta. Vessa Golf Setti on täydellinen lahja golfin ystäville. Vessa Golf Setti on täydellinen lahja joka tilanteessa.

  Ominaisuudet:

  Lue lisää...

  23,90 €
 9. Golfpallo Srixon AD333 Tour Valkoinen (12 kpl)

  Pysy kunnossa ja tutustu alan viimeisimpiin uutuuksiin. Saat urheiluusi parhaat takuut! Osta Golfpallo Srixon AD333 Tour Valkoinen (12 osaa) parhaaseen hintaan ja nauti terveellisestä elämästä!

  Lue lisää...

  44,90 €
 10. Golfpallo Srixon AD333 Valkoinen (12 kpl)

  Pysy kunnossa ja tutustu alan viimeisimpiin uutuuksiin. Saat urheiluusi parhaat takuut! Osta Golfpallo Srixon AD333 Valkoinen (12 osaa) parhaaseen hintaan ja nauti terveellisestä elämästä!

  Lue lisää...

  35,90 €
Superkauppa verkkokaupan maksutavat