Etusivu » Blogi » Herrasmiehen tapoihin ei kuulu intiimialueiden rapsuttelu julkisella paikalla – paitsi pallinrapsuttimella
Etusivu » Blogi » Herrasmiehen tapoihin ei kuulu intiimialueiden rapsuttelu julkisella paikalla – paitsi pallinrapsuttimella
Kuvassa on herrasmies

Herrasmiehen tapoihin ei kuulu intiimialueiden rapsuttelu julkisella paikalla – paitsi pallinrapsuttimella

Miehen on äärimmäisen epäkohteliasta raapia pallejaan julkisesti käsillään.

Tämä on vulgääria ja varmasti myös epähygieenista.

Läkketiede ympäri maailmaa on pyrkinyt vuosisatojen (ehkä -tuhansien) ajan keksimään keinoja tehdä asiat terveellisesti ja hygieenisesti. Samalla erilaiset yhteiskunnalliset normit ovat vieneet meitä yhä kauemmas barbaarimaisesti käyttäytymisestä. Näin osoitamme sivistystä ja kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan.

Mutta se ongelma, että palleja joskus kutittaa ei poistu sillä, että ollaan äärimmäisen kohteliaita ja diskreettejä. Tämän vuoksi onkin ollut tarpeellista keksiä herrasmiehelle työkaluja hoitaa barbaarisia toimenpiteitä kulttuurilliset normit täyttävällä tavalla. Tähän tarkoitukseen ovat meitä viisaammat keksijät luoneet ns. herrasmiehen pallinrapsuttimen. Kaiken monimutkaisuuden ja teknisen kehityksen keskellä on helpotus nähdä tällainen näinkin yksinkertainen työkalu – metallivarren päässä oleva pikkuruinen kädenmuotoinen “harava”, jolla voi rapsuttaa palleja.

Rapsutuksen jälkeen on suositeltavaa käyttää desinfiointiainetta rapsuttimeen. Lisäksi voitaisiin harkita uutta ruokapöytä-etikettiä: Nimittäin sovittakoon, että muut miehet raaputtava pallejaan vasta kun isäntä on rapsuttanyt ensin.

Näin saamme hoidettua monet tilanteet, joissa miesihmiset ovat tuskissaan kutittavien pallien kanssa.

Superkauppa.fi – Herrasmiehen pallinrapsutin

Pallinrapsutin
Pallinrapsutin

(Kuva: Pixabay)

Vieritä ylös