14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
ID S Laskeutumislaite 10-11.5 mm köysille, EU-ANSI, Petzl

Lisää tuotekuvia

ID S Laskeutumislaite 10-11.5 mm köysille, EU-ANSI, Petzl

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta

Tukkurin varastossa 25 kpl, toimitusaika 2-4 arkipäivää

259,00 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Automaattisesti lukkiutuva laskeutumis- ja varmistuslaite työ- ja pelastuskäyttöön virhekäytönestotoiminnoilla. Laite soveltuu käytettäväksi 10 - 11.5 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa. Aukeavassa sivulevyssä olevan turvasalvan ansiosta tuotetta ei tarvitse irroittaa valjaasta köyden asentamisen aikana. Laitetta kuormitettaessa köysi lukittuu automaattisesti. Laitteen kahvaa kääntämällä kitka pienenee ja köysi alkaa liikkua (nopeutta tulee kontrolloida kädellä köyden vapaasta päästä). Käännettäessä kahvaa liian suurella voimalla laite lukitsee köyden automaattisesti (=Anti-panic-toiminto ). Kuormituksen poistuessa köysi vapautuu, jolloin köyttä voidaan liikuttaa vapaasti molempiin suuntiin. Köysi voidaan turvalukita kääntämällä laitteen kahva lukitusasentoon (=työasento). Laitteessa oleva virhekäytönestosalpa estää laskeutumisen mikäli köysi asennetaan laitteeseen väärin päin. Soveltuu käytettäväksi myös osana taljajärjestelmiä. Sertifioitu eurooppalaisten CE EN341 tyyppi A, EN12841 tyyppi C sekä amerikkalaisten ANSI Z359.4-2013 Multiple Use ja NFPA 1983 Light Use standardien mukaisesti. Lisäkitkasulkurenkailla max kuorma pelastustilanteessa on 250 kg. Tutustu Product Experience -sivustoon petzl.com sivustolla. Paino: 530 g. Testattu yksittäin. Maksimielinikä rajoittamaton.

UUDET OMINAISUUDET:
- Uusi monitoimikahva: Päässä on vapautusnuppi joka vapauttaa köyden liikuttaessa tasaisella tai loivalla tasolla. Helpottaa katoilla liikkumista merkittävästi ja nopeuttaa köyden säätämistä.
- Pelastuspakkausmahdollisuus: Sivulevyyn on lisätty paikka lukitusruuville. Mikäli IDtä käytetään osana (sinetöityä) pelastuspakkausta, voidaan se asentaa valmiiksi köyteen ja lukitusruuvilla varmistaa että tuote on paketissa asennettuna köysi oikein päin. Vähentää virhemahdollisuutta pelastautumistilanteessa.
- Uusi virhekäytön estosalpa: Tarrainsalpa joka lukitsee köyden mikäli sen asentaa vahingossa väärin päin on muotoiltu uudelleen. Tarrautuminen köyden vapaaseen päähän on minimoitu ja käyttömukavuutta näin parannettu oleellisesti. Salpaa voidaan myös käyttää tilapäisesti taljajärjestelmissä ja lyhyissä nousuissa (yhdessä ASCENSION nousukahvan ja FOOTAPE jalkalenkin kanssa).
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: ID S Laskeutumislaite 10-11.5 mm köysille, EU-ANSI, Petzl

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat