Odota, ole hyvä...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Jatka ostoksia

Kassalle
Jatka ostoksia
Kassalle
14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Alennuskoodilla "OUT20" nyt 20% lisäale Outlet tuotteista!
NOOX XH002 Bluetooth Stereo kuulokkeet / headset, Bluetooth V2.1+EDR A2DP

Lisää tuotekuvia

NOOX XH002 langattomat Bluetooth stereokuulokkeet, V2.1+EDR A2DP

Luulitko että laadukas langaton äänentoistoteknologia on kallista ja hankalakäyttöistä? Jos vastaus on kyllä, niin voimme iloksemme ilmoittaa että tämä luulo ei enää pidä paikkaansa! Viimeisimpään Bluetooth V 4.0 -teknologiaan perustuvat NOOX XH002 stereokuulokkeet kätkevät kuoriensa alle korkean äänenlaadun lisäksi lähes tulkoon kaikki ominaisuudet mitä monipuolisia langattomia headset-kuulokkeita etsivä voi laitteeltaan toivoa.


Saatavuus: Loppu varastosta

24,90 €

Superpikatoimitus Pakettipiste

NOOX XH002 kuulokkeet kätkevät sisälleen paitsi laadukkaat stereokuulokkeet, niin myös korkealaatuiden mikrofonin. Näitä headset-kuulokkeita on siis mahdollista käyttää myös matkapuhelimen tai esimerkiksi bluetooth -teknologialla varustetun tietokoneen kuulokemikrofonina. 


NOOX XH002 kuulokkeiden omistajan ei tarvitse pelätä akkujen tyhjenemistä kesken päivän. Kuulokkeiden sisäänrakennetussa akussa nimittäin riittää virtaa jopa 20 tunnin musiikki / puhekäyttöön, valmiusajan ollessa jopa 400 tuntia. Kuulokkeet ladataan kätevästi mistä tahansa USB-liittimestä, joten erillisen latauslaitteen mukana kantaminen ei ole tarpeellista. Kuulokkeiden kokoontaittuva, kompakti rakenne tekee näistä mobiilikäytössä ylivoimaisen ratkaisun. Kuulokkeet nimittäin taittuvat kuljetusta varten todella pieneneen tilaan.


Headset -käytöstä mainittakoon vielä sen verran, että XH002 kuulokemikrofonin oikeaan kuulokeosaan on integroitu viisi erillistä painiketta, joiden avulla on mahdollista vastata puheluun, kesketyttää äänentoisto, vaihtaa musiikkisoittimen kappaletta, tai ohjata laitteesi äänenvoimakkuutta. Kuulokkeisiin integroitu CVC-kohinanvaimennusteknologia puolestaan pitää huolen siitä, että kuulokkeiden sekä mikrofonin ääni on selvä ja hyvin kuluva myös meluisassa ympäristössä.


Viimeinkin markkinoilta löytyy siis kuulokkeet, jotka vastaavat korkeimpiakin teknologisia vaatimuksia ilman, että kuulokkeiden omistajan tarvitsee tinkiä äänentoiston laadusta!

Tekniset tiedot
 • Tukee uusinta Bluetooth 4.0 standardia
 • Stereo Bluetooth teknologia. sanka asetetaan niskalle
 • Tukee seuraavia bluetooth -profiileja: A2DP, AVRCP, HS/HF
 • Sisäänrakennettu mikrofoni, sekä vastauspainike
 • Integroitu CVC -kohinanvaimennusteknologia takaa kirkkaan äänentoiston ja selkeän kuheen meluisassakin ympäristössä
 • Sisäänrakennettu ladattava Li-Ion akku
 • Jopa 20 tuntia puheaikaa / musiikin kuuntelua yhdellä latauksella
 • Jopa 400 tunnin valmiusaika yhdellä latauksella
 • Langaton toimintasäde noin 10 metriä
 • Monipuoliset toimintapainikkeet oikeassa kuulokeosassa: puheluun vastaaminen/musiikin keskeytys, äänenvoimakkuuden säätö, kappaleenvalinta eteen / taakse
 • Ladataan MicroUSB -liitännästä, kaapeli toimitetaan mukana
 • Yhteensopiva kaikkien A2DP Bluetooth -teknologiaa tukevien äänentoistolaitteiden kanssa (iPhone, Galaxy S, iPad, Macbook, Playstation 3, yms)
 • Lataa tuotteen suomenkielinen käyttöohje tästä
Testit ja vertailutKatso myös toteuttamamme, kuulokkeiden toimintaa perusteellisemmin esittelevä video:
EANei saatavilla

Asiakkaiden tuotearviot

Jere Juhani Ala-Rinta Arvostellut Jere
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Kiertävät puhelujen aikana pahasti,muuten on ovat OK (Lähetetty 4.2.2018)
Loistavat kuulokkeet Arvostellut Markku " Huge "
Laatu
Hinta
Viihdearvo
NOOX XH002 langattomat Bluetooth stereokuulokkeet, V2.1+EDR A2DP, aivan loistavat bluetooth kuulokkeet, itsellä kahdet,
omistan monet bluetooth kuulokkeet, mutta nämä aivan ylivoimaiset kantavuuden, akun keston ja kestävyyden suhteen.
Toiset olleet 5-6 vuotta ja olen käyttänyt niitä kovassa menossa voimailu-treeneissä, säkkiä hakatessa ja pyöräilyssä, eikä ne ole hinnalla pilattu!
Suositelen lämpimästi!!! (Lähetetty 11.11.2017)
Erinomaiset Arvostellut HUGE
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Pisin kantomatka kuin yksissäkään aiemmista bluetooth kuulokeistani ja äänänlaatu hyvä!!!
SUOSITELEN!!! (Lähetetty 5.6.2017)
Hyvä ostos 27.2.17 Arvostellut kari
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Näppärät menee pieneen tilaan, ääni ok pitkä käyttöaika,nopea tomitus Matkahuoltoon. (Lähetetty 27.2.2017)
Toimivat Arvostellut GKaane
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Hinta/laatusuhde kohdallaan, käytössä ei havaittu mitään ongelmia. (Lähetetty 28.1.2017)
Ihan paskat Arvostellut Makr
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Kuvittelin että halvalla saisi hyvää, äänenlaatu on surkea ja yhteys kuulokkeisiin pätkii jos pidät kännykkää esim taskussa, pitäisi olla ilmeises puhelin kuulokkeiden vieressä että pelittäisi,


Superkaupan vastaus: Ota yhteyttä asiakaspalveluun niin vaihdamme viallisen tuotteen uuteen. (Lähetetty 25.11.2016)
Yksi harvoista kuulokkeista, joka oikeasti on kuluttajaystävällinen. Arvostellut Slinger91
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Olen testannut useita kuulokkeita eri hintaluokissa niin langallisina kuin langattominakin. Tämä kuuloke on samaa tasoa hinta-laatusuhteeltaan kuin tunnetut Koss Porta Pro kuulokkeet, jotka ovat langalliset kuulokkeet.

Olin aluksi epäileväinen kuulokkeiden mukavuudesta, koska ne istuvat eri tavalla päähän kuin normaalit sankakuulokkeet eli kuulokkeet laittavat painonsa korville päälaen sijaan. Pelkäsin kuulokkeiden olevan liian painavat mutta yllätyksekseni kuulokkeet ovat erittäin kevyet eikä pitkäaikainenkaan käyttö tunnu epämukavalta.

Äänenlaadultaan nämä kuulokkeet ovat juuri sitä mitä odotin eli erittäin puhdas eikä millään tavalla väsyttävä.

Rakenne on asianmukainen, sillä kuulokkeista on ilman muuta tietoisesti haluttu tehdä mahdollisimman kevyet juuri sen takia, koska kuulokkeiden paino kertyy korvien kannateltavaksi, jonka takia kuulokkeet eivät todennäköisesti kestä, jos astut niiden päälle, mutta eipä kuulokkeiden päälle pidäkkään astua.

Kaikenkaikkiaan olen positiivisesti yllättynyt rakenteeseen, hintaan ja äänenlaatuun ja suosittelen näitä kuulokkeita kaikille, ketkä haluavat hyvät langattomat kuulokkeet, jotka kulkevat kätevästi mukana ja joita voi pitää päässä pitkiä aikoja. (Lähetetty 2.6.2016)
Ok tuote hinta huomioiden Arvostellut Hessu
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Ihan hyvin pelanneet, kahdet hommattu perheellä käytössä, erii tilanteissa (Lähetetty 3.1.2016)
Mitätön. Arvostellut Oh7mk
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Eivät pysy korvien kohdalla, vaan valuvat alas. Huonoimmat kuulokkeet mitä minulla ikinä ollut !

Superkaupan Aspa: Hei, olethan katsonut tuotesivun havaintokuvasta että kuulokkeet ovat varmasti oikein asetettuna korvien taakse? Näitä siis käytetään hieman eri tavalla kuin perinteisiä sankakuulokkeita. (Lähetetty 4.12.2015)
Todella hyvä tuote Arvostellut Jani
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Hinta luokassaan loistava äänentoisto. (Lähetetty 22.6.2015)
Täh! Arvostellut Backe
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Mä olen aina ollut skeptinen tavaroihin mitä en saa kokeilla, niin myös nyt. Mutta uteliaisuus voitti ja tilasin nämä eilen (10.6) jälkeen klo. 11 aamupäivällä, tänä aamuna (11.6) klo. 8.02 tuli viesti että ne on pakettiautomaatissa. Kyllä Kusti polki nopeasti Vaasasta Hankoon :) Kiitos siitä. Nopea 45 min lataus kuulokkeille, pariksi liitos puhelimen kanssa ja volat kaakkoon. POSITIIVINEN yllätys äänen laadussa ja helppoudessa käyttää, toimi hienosti trukkia ajaessa. (Lähetetty 11.6.2015)
perus kamaa Arvostellut jp
Hinta
Viihdearvo
Laatu
ok kuulokkeet. akku kestää hyvin. äänenlaatu tyydyttää. (Lähetetty 21.4.2015)
Edulliset, riittävän laadukkaat ja näppärät Arvostellut Reaktor
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Todellakin nämä ovat hintaisekseen varsin laadukkaat. Omistan useita entry-tason hifi ja pelikuulokkeita eikä näitä voi toki verrata äänenlaadun puolesta 100e kuulokkeisiin, mutta yllättivät silti positiivisesti. Äänenlaatu jää esim. kossin porta prosta, mutta voittaa mennen tullen useat 30e lankakuulokkeet. Äänessä on aavistus tämän tyylisiä kuulokkeita vaivaavaa purkkimaisuutta. Hankin nämä langattomaksi vaihtoehdoksi kun kyllästyin säheltämään AKG Y50 kuulokkeiden johdon kanssa bussissa ja töissä. Kuulokkeet ovat toki äänenlaadultaan ja käyttötarkoitukseltaan hyvin erilaiset, mutta uskon nooxin ajavan paremmin asiansa pitkäkestoisessa käytössä.

Kupit ovat jotain keinonahan tapaista, eli puolipehmeää. Osaava kaveri korvaisi paremmalla materiaalilla.

Kupit ovat pienet, mutta eivät paina lainkaan korvia. Myöskään sanka ei ärsytä korvan eikä pään takana. Miinusta annettava siitä ettei kuppien / sangan tiukkuutta voi säätää. Jos kupit saisi tiukemmin korvia vasten niin bassotoisto paranisi huomattavasti.

huom - Tuoteselosteessa on selkeä virhe!

Luurit eivät sisällä micro USB liitäntää, vaan mini usb:n, jota harvemmin näkee uusissa laitteissa. Kuulokkeita ei voi siis ladata samalla piuhalla jolla esim. suurin osa android puhelimista on varustettu. (Lähetetty 10.12.2014)
Todella pätevät Bluetooth-kuulokkeet jokapäiväiseen käyttöön Arvostellut Vellu
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Kompaktit ja helppokäyttöiset kuulokkeet. Äänenlaatu on ok, akkukesto on mainio ja signaalin taajama on parhaimmillaan kymmeniä metrejä. Parhaat kevyet Bluetooth-kuulokkeet, joita olen käyttänyt. (Lähetetty 30.10.2014)
Hintaansa nähden huippulaite! Arvostellut Puhi
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Ostin kahdet kuulokkeet, toiset jäi vakiona käyttöön, toiset modasin Peltorin kuulosuojaimien sisälle.
Akkukesto ja äänenlaatu hintaan verrattuna aivan loistava.
Toisen setin modasin Peltorin Optime 2 suojaimien sisään. 51mm reikä vaan ja epoksia. Sitten tinasin johdon toiselle puolelle. Lisäksi vaihdoin akkukennon kolme kertaa isompaan, tilaa kun riitti suojaimen sisällä. Nyt riittää duunikäytössä lataamatta pari päivää.
Valmistajan takuu ei liene voimassa, mut loistava kyhäys, lisäksi ääni tukevoittui, kun on vaimennetussa umpikupissa elementti. (Lähetetty 3.10.2014)
Kelpo tuote Arvostellut Kelpo
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Hinta-laatu -suhde on kohdallaan. Tuote vastasi odotuksia tai jopa ylitti ne. (Lähetetty 7.7.2014)
Hyvät Arvostellut Tyytyväinen
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Käytössä olleet nyt pari viikkoa päivittäin. Toistaiseksi ainoa moitittava asia on se, että kuulokeosa on varsin ulkoneva - näyttävät siis aika törpöiltä korvilla ja ovat sen verran painavat, että aina välillä korvat eivät tunnu jaksavan niitä pidellä. Ja niinkuin aina muulloinkin, silmälasit ja kuulokkeet eivät vaan sovi yhtä aikaa päähän.

Muuten jees: äänenlaatu hintaan nähden hyvä, akunkesto (toistaiseksi) hyvä. Miinusta siitä, että johto on sitä usb:tä, mitä ei enää käytetä oikein missään, joten esimerkiksi puhelimen laturilla ei pysty lataamaan.

Handsfreetoiminto toimii. Samoin painikkeet ovat hyvät. Toimintasäde ainakin Lumiallani kattaa hyvinkin kodin ja kuntosalin.

Aika näyttää, kuinka hyvin kestävät käytössä. Akkua on toistaiseksi saanut ladata tosi harvoin, mutta näillä on tapana kulua nopeastikin. (Lähetetty 2.7.2014)
Positiivinen yllätys Arvostellut mara
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Tosi positiiviset kokemukset. Akun kesto hyvä. (Lähetetty 10.6.2014)
Pitää paikkansa! Arvostellut Ilmo
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Eli tuotekuvauksen lupaukset! Kaikki onkin arvosteluissa jo kerrottu eli äänenlaatu, akun kesto, yleinen laatu, hinta/laatusuhde, kantavuus jne. Toimitus oli myös nopea. (Lähetetty 4.3.2014)
Käytettävyys Arvostellut spinnu
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Sopii kännyn bluetoothin kautta musiikin kuunteluun erinomaisesti. Läppärin langattoman näppäimistön ja hiiren lähellä toiminta epävarmaa eli katkaisee yhteyden aika ajoin. Tosin katkaisu voi tulla kännyn suunnalta.
Suosittelen. (Lähetetty 26.2.2014)
NOOX XH002 Arvostellut AK
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Myönteinen kokemus. Mukavat käyttää,akku tuntuu kestävän. Ihan löytö hintaan nähden. (Lähetetty 31.12.2013)
Hyvä ostos Arvostellut Pete
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Mukavat, kevyet ja helppokäyttöiset kuulokkeet. Äänenlaatu Ok, Mikki toimii myös hyvin. Hinta/laatusuhde hyvä. Suosittelen (Lähetetty 14.11.2013)
Juuri se, mitä etsin Arvostellut Metsis
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Vastasivat täydellisesti tarvettani kuunnella musaa iPadiltä langattomasti lähes mistä kämpän nurkasta tahansa. Äänenlaatu minun korvissani erittäin hyvä, hinta ei huimannut päätä (paitsi postituskulujen osalta, mutta kaipa ne lienevät realistiset, eli Itellan sanelemat).

Ainoa, mitä jäin kaipaamaan, oli niskasangan säätömahdollisuus. Normaalissa käytössä (käyttäjä pystyasennossa) luurit pysyvät hyvin päässä, mutta esim. sohvalla loikoillessa tyynyt sun muut saavat ne valahtamaan korvilta. (Lähetetty 30.8.2013)
Hinta-/laatusuhde paikallaan Arvostellut Pete
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Superkaupan toimitus tapahtui esimerkillisen hyvin. Minun tilaukseni oli noudettavissa lähikaupastani jo ennen kuin odotinkaan. NOOX XH002 Bluetooth kuulokkeet ovat osoittautuneet hyvin hintaansa vastaaviksi. Kuulokkeet ovat mukavat päässä. Ne jopa unohtaa päähän tarpeettomasti. Kuulokkeet toimivat erinomaisesti paritettuna yhteen laitteeseen. Tähän hintaan ei voi odottaa erinomaista äänen laatua, mutta täyttää odotukset.
Hyvää:
Mukavuus, hinta-/laatusuhde, pieni virrankulutus, toimitus ostajalle.
Huonoa:
Jos paritetaan useampaan laitteeseen, toimii viimeksi paritetun laitteen kanssa, mutta joudutaan aktivoimaan käyttöön edelliseen. (Lähetetty 28.8.2013)
Ei paljon moitteita toistaseksi. Suosittelen. Arvostellut JAS
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Toimii monien laitteiden kanssa. Mac, PC, Android, Lumia. (PS3:n kanssa ei vielä kokeillut.) Akun pitkä kesto yllätti. Äänenlaatu hyvä muttei erinomainen langallisiin kuulokkeisiin verrattuna. Toiminut minulla hyvä lenkeilyyn hien huolimatta. Hintansa todella väärti. (Lähetetty 11.8.2013)
Tyytyväinen Arvostellut impho
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Lyhyesti sanottuna tuote on kaikkea mitä lupaakin.
Hiukan hepposelta vaikuttaa mutta kestävyyden vain aika näyttää.
Toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen (Lähetetty 26.7.2013)
Hyvää halvalla Arvostellut Kuuntelija
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Oivallinen apuväline tietokoneeseen. Hyvä ja edullinen tuote. (Lähetetty 24.7.2013)
Hyvää halvalla Arvostellut Ekke
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Kyllä yllätti hyvät kevyet ja pitkä toiminta-aika (Lähetetty 1.7.2013)
4 Arvostellut tide
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Tuote on hintalaatu arvoltaan hyvä olen ollut tyytyväinen ja yllättynyt ! Suosittelen jos haluaa edullisen ja hyvän! (Lähetetty 13.6.2013)
uusi ulottuvuus Arvostellut emäntä
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Erittäin hyvät ja kätevät kuulokkeett Mac-käyttäjälle. Kevyet, hyvä äänentoisto, käytän lähinnä tv:n katseluun ja keskusteluun. (Lähetetty 10.6.2013)
Toimii Arvostellut Erkka
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Enpä olisi uskonut, että näin halvoilla kuulokkeilta saa näin paljon monipuolisuutta.Kunhan ne saa sovitettua oman pään mukaan, niin ainakin minä tykkään. Handsfree toimii mainiosti. (Lähetetty 23.3.2013)
Hyvä ja halpa Arvostellut Drtohtori
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Uskomattoman hyvä tuote näin halvalla. Akku kestää paljon pitempään kuin monissa yli satasen kuulokkeissa. Äänenlaatu on peruskuulokkeita parempi ja mikrofonikin toimii luotettavasti (Lähetetty 18.3.2013)
passeli ostos Arvostellut niksu
Hinta
Viihdearvo
Laatu
hintalaatusuhde kohdillaan. mukavat paassa ja aanta loytyy riittavasti. (Lähetetty 15.3.2013)
Hyvät kuulokkeet Arvostellut Janne
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Tosi hyvä hintalaatusuhde. Kuulokkeet eivät vie paljon tilaa. iPhonen ja macin kanssa toimivat erinomaisesti. Suosittelen. (Lähetetty 7.2.2013)
Ei kaduta Arvostellut Ville
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Noh ensinnäkin kannattaa muistaa, että bluetooth kuuloke 30e kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta kauas ei jäädä tällä vehkeellä. Toimiva paketti, taittuukvasti pieneen tilaan, napit toimii eikä sekoilua ole esiintynyt. Erittäin kevyet, hyvä akunkesto ja istuu mukavasti päähän; ei voi itkeä näistä. Pieni pettymys todellakin oli äänenlaadussa kun vaihdoin Nokian n. 70e bluetoothkuulokkeista näihin, mutta alkushokki nyt jo laantunut. Keväämmällä varmaan tarvii hankkia äänenlaadulta paremmat kuulokkeet, mutta nämö ei ole lähdössä mihinkään. Lenkkipolulle esim. oiva valinta. Hintansa väärti! (Lähetetty 23.1.2013)
hyvät kuulokkeet. Arvostellut make
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Hinta-laatu kohdallaan. Suosittelen. Hyvä ääni. Mahtuu pieneen tilaan. Aina mukana. (Lähetetty 15.1.2013)
Kuulokkeet Arvostellut J
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Tosi hyvä äänenlaatu ja helppokäyttöinen toiminto. (Lähetetty 14.1.2013)
Erinomaiset Bluetooth kuulokkeet edullisesti Arvostellut Jani
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Hintalaatusuhde kohdallaan. Erinomainen käyttöaika. Mukavat päässä. Hieno design. Menee pieneen tilaan kuljetusta varten. Nopea akun lataus. (Lähetetty 14.1.2013)
Huippu kuulokkeet! Arvostellut viiskauttaviis
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Kyllä on aamusta iltaan korvilla näpä näppärät ja laadukkaat kuulokkeet. Akku kestää todella pitkään. Kaikin puolin 5/5 suosittelen! (Lähetetty 8.1.2013)
Muusiikin kuunteluun riittävä Arvostellut JuhaP
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Ei toimi PS3:n kanssa. Pariliitoksen saa muodostettua, mutta ääntä ei saa kuuluviin.
Samsung galaxy 3:n kanssa toimi aluksi puheluiden yhteydessä hyvin, mutta nykyään pätkäisee bluetooth-yhteyden noin 30 sek puhelun alkamisen jälkeen. Musiikkia pystyy kyllä kuuntelemaan puhelimesta.

Superkaupan asiakaspalvelu: Playstation ei valitettavasti tue lainkaan bluetooth -kuulokkeita äänen toistossa muuten kuin pelikäytössä, puheen siirtoon. Samsung Galaxy -ongelma kuulostaisi puhelimeen liittyvältä. Susoittelemme että kokeilet poistaa laitteen kokonaan puhelimen bluetooth -lisälaitteista, boottaat puhelimen, ja lisäät kuulokkeet tämän jälkeen uudelleen bluetooth -lisälaitteeksi. Uskoisin että tämä korjaa ongelman.
(Lähetetty 29.11.2012)
Hyvä vempain ! Arvostellut Hese
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Vuorokauden kokeilun perusteella parhaat Lumia luurit mitä on tullut käytettyä: äänen laatu, keveys, käytettävyys kaikki kohdallaan ! Myös minulle positiivinen yllätys kun aika monia on tullut kokeiltua....vielä jos akku kestää niin taidan tilata toiset vaimolle... (Lähetetty 23.11.2012)
Toimii Arvostellut Banana
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Todellakin ostamisen arvoiset. Akun kesto yllätti todella positiivisesti ja puhelukin onnistui koneistushallissa. Hintaansa nähden todellakin hyvät kuulokkeet. Päivittäin kuuntelen musiikkia mutta silti joudun 1-2 kertaa 2 viikon aikana lataamaan. (Lähetetty 6.11.2012)
Positiivinen yllätys täälläkin, suosittelen! Arvostellut Himoshoppaaja
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Toimii ja hintansa väärti! Testattu Nokia Lumia 800:n kanssa ja päivittäin on käytössä. Kuinkahan monen normaalin pikkuisen bluetooth-kuulottimen kadottaneena päädyin kokeilemaan tätä, enkä enää vaihtaisi. Autoa en nämä päässä uskaltaisi ajaa, sitä varten on keksitty muunlaiset handsfreet. Äänenlaatu mainio ja kun malttaa lukea käyttöohjeen kunnolla läpi, niin käyttöönotto (ja käyttö) sujuu näppärästi. Mukana oli usb-latausjohto, ei siis paperiohjeessa mainittua muuntajaa, ja hyvä niin, läppärillähän minä tätä latailen tarvittaessa. Suositteluni! (Lähetetty 2.10.2012)
Toimii! Arvostellut Positiivisesti yllättynyt
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Todella positiivinen yllätys. Äänenlaatu piisaa mainiosti kevyen musiikin kuunteluun, ja handsfree toiminto pelittää. Kaiken lisäksi akku kestänyt nyt satunnaisella musiikin kuuntelulla viikon ilman tavetta lataamiseen välissä! Tähän hintaan ihan löytö! (Lähetetty 7.9.2012)

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: NOOX XH002 langattomat Bluetooth stereokuulokkeet, V2.1+EDR A2DP

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat