14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille

kilpailu voita sony ps4 pelikonsoli

Email

Tämän vuoden kuumin uutuus pelimarkkinoilla on tietenkin Sony Playstation 4. Tätä huippukonsolia himoitsevien harmiksi kaikki tänä vuonna myyntiin tulevat laitteet on tietojen mukaan kuitenkin myyty jo ennakkoon loppuun. Vaan eipä hätää - vielä on mahdollisuus saada tämä peliteknologian tuoreinta huippua edustava laite jouluksi kotiin. Superkauppa on tehnyt ennakkotilauksen konsolista ensimmäisten joukossa, ja järjestänyt tämän ympärille hauskan kilpailun!

Sinun ei tarvitse muuta, kuin vastata oheisiin kysymyksiin löytyviin kysymyksiin, ja laittaa lomake matkaan (Vinkki! kaikki vastaukset löytyvät Superkauppa.fi -verkkosivuilta googlaamalla). Voittajat arvotaan oikein vastanneiden kesken 15.12. ja konsoli toimitetaan voittajalla ajoissa Jouluksi perille. Onnea kaikille osallistujille!

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

 1. 1. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt
 2. 2. Kilpailu on avoinna 15.12.2013 saakka. Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken 16.12.2012 ja palkinto toimitetaan perille Jouluaattoon 2013 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti
 3. 3. Arvontaan osallistuvan on täytettävä osallistumislomakkeen pakolliset kentät. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä epäonnistuneista lomakkeen lähetyksistä, puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumislomakkeen tiedoista, joiden takia mahdollisia palkintoja ei voida toimittaa.
 4. 4. Arvontaan saa osallistua vain omalla nimellä ja sähköpostiosoitteella.
 5. 5. Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan arvonnan järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, hylätään kyseinen voittaja.
 6. 6. Superkaupan tai Origodesign Oy:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
 7. 7. Tietoja arvontasivujen käytöstä voidaan kerätä sivuston kehittämiseen.
 8. 8. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 15.1.2013 kilpailun osallistumislomakkeella annetusta sähköpostiosoitteesta, voitto mitätöidään ja kilpailulle arvotaan uusi voittaja.
 9. 9. Osallistujan sähköpostiosoitetta tai muita yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, ellei kilpailuun osallstunut anna tähän erikseen lupaa
 10. 10. Kilpailun voittajan nimi julkaistaan Superkaupan verkkosivuilla, uutiskirjeessä, sekä Facebook -sivuilla.
 11. 11. Palkinnon toimittamisesta ja arpajaisveron maksamisesta vastaa Superkauppa.fi verkkokauppa