Etusivu » Blogi » Kuinka löydät täydellisen äitienpäivälahjan?
Etusivu » Blogi » Kuinka löydät täydellisen äitienpäivälahjan?
Perhe piknikillä

Kuinka löydät täydellisen äitienpäivälahjan?

Tänä vuonna äitienpäivää vietetään sunnuntaina 10. toukokuuta. Listasimme viisi ideaa täydellisen äitienpäivälahjan antamiseksi.

Perhe piknikillä
Perhe piknikillä

1. Valitse jotain, mistä tiedä hänen pitävän. Tämä on yleensä jotain, mitä hän ehkä itsekin hankkisi itselleen lahjaksi, vaikkapa lahjakortti lempiravintolaan tai johonkin harrastukseen. Kenties musiikkia, mistä hän pitää – nykyään siis vaikkapa Spotify-tilaus vuodeksi.

2. Omaa aikaa. Monesti perhe-elämän ja lasten kanssa leikkiminen vievät huomaamatta lähes kaiken vapaa-ajan. Pieni tauko arkiaskareista on varma valinta: Lapsille hoitaja ja laatuaikaa kahdestaan. Tai mikäli hän kaipaa juuri omaa aikaa itsekseen, niin sitten järjestää sitä. Tällaisen vapaapäivän aluksi voi lahjoittaa jalkakylpylaitteen, jolla rentouttava päivä alkaa hyvin.

3. Perinteiset äitienpäivälahjat ovat tietenkin aina muodissa. Suklaarasia, kukkia, koru tai vaikka hieno rannekello. Tällainen lahja on kiva tapa muistuttaa, että rakkautta on läsnä ja että sen haluaa kertoa monella tapaa.

4. Aikaa puolison kanssa, eli yhdessä vietettyjä hetkiä – Tietenkin lasten kanssa tai ihan kahdestaan. Tämähän voi olla vaikka rauhallinen elokuvailta hyvän ruoan parissa tai viikonloppuloma johonkin kiinnostavaan kohteeseen. Taidenäyttelyt ja museot voivat myös tuoda hetken, jossa yhdessäolo saa aikaa.

Lupiineja
Lupiineja

5. Sitten on tietenkin jokin hyvin henkilökohtainen lahja. Vaikka vuoden valokuvista koottu kirja tai omatekemä rakkausruno. Tai miksei vaikka videokokoelma, jota voi valmistella vuoden aikana kuvaamalla mukavia hetkiä ja leikata ennen äitienpäivää. Kädentaitoiset voivat vaikkapa askarrella puusta jonkin pikkulahjan.

Näillä vinkeillä pitäisi päästä alkuun pohtiessa mitä antaisi puolisolle lahjaksi. Lisää ideoita löytää sitten vaikkapa superkaupan Äitienpäivälahjat -osastolta.

Kukkia lahjaksi
Kukkia lahjaksi

Onnea kaikille äideille jo näin etukäteen!

Mom's
Mom’s
Vieritä ylös