Etusivu » Blogi » Kylmässä huoneistossa kuumavesipullo lämmittää nukkujaa
Etusivu » Blogi » Kylmässä huoneistossa kuumavesipullo lämmittää nukkujaa
kuumavesipullo auttaa kun on vilu

Kylmässä huoneistossa kuumavesipullo lämmittää nukkujaa

Ekologisuuden nimissä nykyään nostetaan kaikenlaisen lämmityksen hintoja. Tällöin voi tulla tarpeeseen erilaiset keinot lämmittää itseään esimerkiksi sängyssä. On nimittäin kamaln ikävää, jos herää keskellä yötä kylmiin vilunväreisiin.

Mainittakoon myös, että kevätflunssat ovat liikkeellä ja voi helposti vaikkapa vilustua.

Kuumavesipulloja saa nykyään kaikenlaisia meilläkin. Esimerkiksi tällainen 2 litran vetoinen fleecepäällysteinen kuumavesipullo pitää hyvin lämpimänä ainakin alkuyön.

Ainakin tämä talvi on ollut erityisen kylmä, ja monesti onkin ollut tarvetta esimerkiksi laittaa kaksi peittoa päällekkäin. Siinä kuitenkin kestää jonkin aikaa, että ne peitot lämpenevät. Juuri sellaisessa tapauksessa kuumavesipullo varmasti auttaa.

Tässä samalla on hyvä kiinnittää huomiota käyttöohjeisiin. Nimittäin kuumavesipulloa ei saa missään nimessä täyttää liian kuumaalla vedellä – se saattaa mennä rikki ja aiheuttaa palovammat. Nyrkkisääntö on, että veden tulee olla vain sen kuumuista, että se ei aiheuta ongelmia vaikka pullo vuotaisikin. Ks. MtvUutiset – Kuumavesipullo räjähti sänkyyn – karmivat palovammat saanut nainen muistuttaa käyttöohjeiden lukemisen merkityksestä: “Ihmiset eivät ymmärrä, että…” (07.07.2019)

Superkauppa.fi – Kuumavesipullo neulepäällisellä, 2 litraa

Kuumavesipullo neulepäällisellä, 2 litraa
Kuumavesipullo neulepäällisellä, 2 litraa

(Kuva: Unsplash)

Vieritä ylös