Etusivu » Blogi » Laptop-tietokoneen säätäminen kohdilleen työpöydällä on helppoa muutaman lisävarusteen kanssa.
Etusivu » Blogi » Laptop-tietokoneen säätäminen kohdilleen työpöydällä on helppoa muutaman lisävarusteen kanssa.
Kannettava tietokone työpöydällä

Laptop-tietokoneen säätäminen kohdilleen työpöydällä on helppoa muutaman lisävarusteen kanssa.

Kannettavan tietokoneen kanssa työskentelyssä on aina omat erikoisuutensa. Joskus aikoinaan sanottiin että näyttöä pitäisi katsoa eteen alaviistoon. Nykyään taitaa olla niin että näytön suositellaan olevan siten että siihen katsotaan suoraan.

Lisäksi on tuotu uusi elementti tietokonetyöskentelyyn, nimittäin seisontatyö. Aluksi saattaisi ajatella että miksi joku haluaisi seistä kun voi istua. Sanotaan, että asennon vaihteleminen istumisen ja seisomisen välillä on hyväksi keholle. Tämähän tavallaan on loogista, sillä ei kai ihmistä ole fysiologisesti suunniteltu istumaan tuolilla niin paljon kuin nykyään istutaan.

Kannettava tietokone kulkee helposti mukana, mutta mikäli esimerkiksi toimistossa ei ole erillistä näyttöä, voi olla vaikea saada läppärin näyttö sille määrätylle korkeudelle – Koska jos näyttöä laittaa ylemmäs, näppäimistö on sitten liian ylhäällä.

Onkin kehitetty erilaisia säädettäviä alustoja laptop-tietokoneille. Näissä on joskus myös erillinen taso hiirelle, jolloin se täydentää kätevästi käyttökokemuksen, joka vastaa melko paljon sitä että olisi erillinen näyttö. Alustoja voi usein myös säätää ylemmäs pöydän päällä, jolloin voi työskennellä seisaaltaan. Kätevää tuotekehitystä!

Superkauppa: Säädettävä Kannettavan Tiedokoneen Alusta MM

Säädettävä Kannettavan Tiedokoneen Alusta
Säädettävä Kannettavan Tiedokoneen Alusta

(Kuva: Unsplash)

Vieritä ylös