Odota, ole hyvä...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Jatka ostoksia

Kassalle
Jatka ostoksia
Kassalle
14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Lahjaideaa vailla? Anna Superkaupan Joululahja-apurin auttaa!

Kenkätelineet

Varsinkin lapsiperheissä on valitettavan tyypillistä, että kengät tuuppaavat olemaan eteisessä jatkuvasti hujan hajan tai vähintäänkin vinksin vonksin. Superkaupan eteisen sisustushuonekalujen valikoimasta löydät käytännölliset ja tyylikkäät kenkätelineet sekä vaatenaulakot, joiden avulla pidät eteisen kengät ja ulkovaatteet tehokkaasti järjestyksessä.
 1. InnovaGoods Kenkäteline (45 parille)

  Kätevä ja käytännöllinen InnovaGoods Home Organize kenkäteline (45 parille) on erittäin hyödyllinen. Tämä teline kengille pitää kengät erinomaisessa järjestyksessä ja vie vain vähän tilaa. Teline on helppo asentaa ja kasata.

  Lue lisää...

  61,90 €
 2. InnovaGoods Kenkäteline (25 parille)

  Nyt voit säilyttää ja pitää kenkäsi järjestyksessä helposti hankkimalla InnovaGoods Home Organize kenkätelineen (25 parille)! Käytännöllinen teline kengille, joka vie vain vähän tilaa. 

  Lue lisää...

  45,90 €
 3. Kenkäteline oveen Dörgan InnovaGoods 35 Paria

  InnovaGoods tarjoaa uusimmat kodin tuotteet kuten Kenkäteline oveen Dörgan InnovaGoods 35 Paria Home Organize! Tutustu laajaan valikoimaan laadukkaita tuotteita, jotka erottuvat edukseen käytännöllisyydellään, tehokkuudella ja innovatiivisella muotoilulla: valaistus, säilytys, sisustus, ilmastointi, puutarha, lemmikit, siivous jne.

  Lue lisää...

  66,90 €
 4. Kenkäteline Mindipuu (100 x 59 x 32 cm) - Serious Line Kokoelma by Craftenwood

  Saat kotiisi omaperäisyyttä hankkimalla sinne Kenkäteline Mindipuu (100 x 59 x 32 cm) - Serious Line Kokoelma by Craftenwood.

  Lue lisää...

  359,90 €
 5. InnovaGoods Kenkäteline Tarroilla (4 parille)

  Sinunkin kannattaa hankkia tämä käytännöllinen ja uusi InnovaGoods Home Organize kenkäteline tarroilla (4 parille)! Erittäin kätevä ja hyödyllinen tapa pitää kengät järjestyksessä. Telineen voimakkaiden tarrojen ansiosta se kiinnittyy helposti seinään, oveen, vaatekaappiin jne. Telineen ainutlaatuisen ja käytännöllisen muotoilun ansiosta sen voi kiinnittää minne tahansa.

  Lue lisää...

  24,90 €
 6. InnovaGoods Shoe Rack Säädettävät Kenkätelineet (6 Parille)

  Pidä jalkineesi järjestyksessä uusilla InnovaGoods Home Organize Shoe Rack säädettävillä kenkätelineillä (6 parille)! Ainutlaatuisen ja innovatiivisen designin ansiosta ne ovat erittäin käytännöllinen ja helppo tapa pitää jalkineet järjestyksessä ja vievät vain vähän tilaa vaatekaapissa.

  Lue lisää...

  37,90 €
 7. Kenkäteline Mindipuu (170 x 56 x 22 cm) - Serious Line Kokoelma by Craftenwood

  Saat kotiisi omaperäisyyttä hankkimalla sinne Kenkäteline Mindipuu (170 x 56 x 22 cm) - Serious Line Kokoelma by Craftenwood.

  Lue lisää...

  369,90 €
Superkauppa verkkokaupan maksutavat