Etusivu » Blogi » Maan halvin 3D-kotiteatteri on tässä!
Etusivu » Blogi » Maan halvin 3D-kotiteatteri on tässä!

Maan halvin 3D-kotiteatteri on tässä!

Luulitko että kolmiulotteisesta viihteestä kotona nauttiminen on pelkästään äveriäiden 3D-televisioiden omistajien etuoikeus? Näin ei enää ole, sillä Superkauppa on tuonut markkinoille varmasti maan edullisimman kolmiulotteisen viihteen katselujärjestelmän!

Superkaupan sini-puna-3D lasit perustuvat 3D-teknologiaan joka ei takuulla vanhene. Myös sisältöä löytyy pilvin pimein, ja suurilta osin vieläpä täysin ilmaiseksi. Esimerkiksi videopalvelu Youtubella on oma 3D-kanava kolmiulotteiselle sisällölle, jossa julkaistaan päivittäin uutta lasien kautta katseltavaksi sopivaa, henkeäsalpaavaa 3D-materiaalia.

Mikäli pelkkä katselu ei riitä, vaan haluat alkaa tuottamaan kolmiulotteisia elokuvia itse, ei tähänkään tarvittavan laitteiston hankkiminen enää maksa maltaita. Esimerkiksi Superkaupassa myynnissä olevan Aiptekin 3D i2 kameran saa omakseen reilulla sadalla viidellä kympillä. Kameralla kuvattua materiaali pystyy katsomaan minkä tahansa television ja sini-puna 3D lasien yhdistelmän avulla täydessä kolmessa ulottuvuudessa!

Nämä ja paljon muita innovatiivisia, mutta sopuhintaisia videotuotteita löydät superkaupan kuva ja video -kategoriasta!

Vieritä ylös