14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille

Miksi tilaisit Superkaupasta?

Superkauppa valmiin palvelemaan!

 

1. Supernopea toimitus Vantaan varastoltamme

Kaikki arkisin ennen 14:00 tehdyt tilaukset lähtevät kuljetusfirman kyytiin vielä samana päivänä. Noin 95% lähetyksistä saapuu siis perille jo seuraavaksi työpäiväksi!

 

2. Aina 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusosoikeus

Kaikilla Superkaupasta tehdyillä tilaukissa on 14 päivän kuluton vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli siis tilaamasi tuote ei täysin vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen meille helposti ilmaiseksi. Palautamme rahat tilillesi tai perumme laskun kun palautus saapuu meille, emmekä kysele sen enempää selittelyjä.

 

3. Luotettavaa suomalaista verkkokauppaa jo vuodesta 2009

100 % suomalaisessa omistuksessa oleva, velaton yrityksemme takaa, että kaikki myymämme tuotteet kuuluvat kuluttajasuojan piiriin, eikä ikäviä yllätyksiä tule senkään jälkeen kun rahat ovat kilahtaneet tililtä kauppiaan kassaan

 

4. Rakkaudella valitut tuotteet

Kaikki myynnissämme olevat tuotteet ovat yrittäjien itsensä valitsemia ja testaamia. Tuotteet ovat otettu myyntiin koska olemme sitä mieltä että ne ovat hauskoja ja hyviä. Tämän vuoksi uskomme että myös sinä tai läheisesti tulevat saamaan näistä paljon iloa!

 

5. Vain aitoja lisenssituotteita

Emme myy halpoja kopioita, vain ainoastaan alkuperäisiä lisenssituotteita. Voit siis olla varma että tilaamasti Star Wars, Disney tai muu lisenssituote täyttää lisenssinhaltijan tälle asettamat laatuvaatimukset

 

 

Superkauppa verkkokaupan maksutavat