14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUSSuomessa yli 70 € tilauksille
Nahkaruoska

Lisää tuotekuvia

Nahkaruoska

Kouluttaudu impivaaran Indiana Jonekseksi, tai muunlaiseksi ruoskamestariksi tämän, äärimmäisen laadukkaan lehmiruoskan avulla!

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta


Saatavuus: Loppu varastosta

79,00 €

Halloween

Superkauppa verkkokaupan Outlet

Noin 185 senttimetrin mittainen ruoska on punottu yhteensä 12 erillisestä lehmännahkasäikeestä. Tämä nahkaruoska on perinteikäs amerikkalaisista länkkäreistä tutuksi tullut lehmiruoska, jossa ruoskaosa on punottu suoraan kahvaosan jatkoksi. 


Tämä lehmiruoska soveltuu ruoskatemppujen harojoitteluun, eikä se missään tapauksessa ole lelu. Superkauppa verkkokauppa ei myy ruoskaa alle 18 vuotiaille, eikä sillä luonnollisestikaan saa missään tapauksessa ruoskia ihmisiä, eläimiä, tai muita elollisia asioita. Ruoskatemppujen harjoitteluvarusteeksi suosittelemme erittäin painokkaasti suojalaisien käyttöä, sillä raskas nahkainen ruoska voi saada väärin käytettynä todella ilkeää jälkeä aikaiseksi.


Oikein käytettynä laadukkaan nahkarusokan avulla on mahdollista toteuttaa todella näyttäviä tarkkustemppuja, jä ruoska on oikein käytettynä lähes tulkoon ikuinen. Nahkaruoskatempuilla myös varmasti erotut yleisempiä jonglöörauslajeja harrastavista taitureista!


Oheisella videolla mallia muutamista helpohkoista ruoskatempuista, joilla voi mainiosti aloittaa ruoskankäytön harjoittelun


Tekniset tiedot -
Pakkauksen sisältö -
Testit ja vertailut -

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Nahkaruoska

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
Lisää tarvikkeita puistoakrobaateille ja muille temppuilijoille
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat