Etusivu » Blogi » Parhaat suomalaiset verkkokauppablogit
Etusivu » Blogi » Parhaat suomalaiset verkkokauppablogit

Parhaat suomalaiset verkkokauppablogit

blog

Blogimarkkinoinin perusteisiin kuuluu, että muita samasta aiheesta bloggaavia pitää kehua. Tässä siis omat henkilökohtaiset suosikkini verkkokauppoja ja nettimarkkinointia käsittelevistä suomenkielisistä blogeista.

Aika selviä valintoja ensimmäiseksi esiteltäviksi verkkokauppablogeiksi ovat Verkkokauppaopas.com sekä Verkkokauppablogi.fi.

Molemmat ovat laadukkaita blogeja, jotka kertovat yleisesti verkkokauppoihin liittyvistä uutisista, pääasiassa verkkokauppiaan näkökulmasta.

Verkkokauppaopas.com on Avania Oy:n Janne Kuntolan ylläpitämä blogi.  Sivustolle päivittyy noin kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa mielenkiintoisia nettiliiketoimintaa käsitteleviä kirjoituksia. Alaan liittyvien uutisten lisäksi blogissa on hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voi parantaa kaupan käytettävyyttä sekä konversiota. Sivustolla on myös rehellisiä arvioita alaan liittyvistä tuotteista ja softista. Sivuston takana oleva firma kertoo käyttää itsekin useampaa kuin yhtä verkkokauppaohjelmistoa eri projekteissa.

Verkkokauppablogi.fi taas on Smilehouse Oy:n ylläpitämä blogisivusto. Sen tekstien joukosta on välillä löytynyt todellisia helmiä. Valitettavasti sivuston  päivitystahti on laantunut viimeaikoina.

Optimointi.com-foorumit on paikka josta saat varmasti apua verkkokaupan markkinointiin. Optimointi.com/foorumi-osoitteesta löytyvälle keskusteluareenalle kirjoittavat monet internet-markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin ekspertit.

Vieritä ylös