14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Petzl Absorbica-I 80 EU-ANSI Liitosköysi sulkurenkailla 100 cm

Lisää tuotekuvia

Petzl Absorbica-I 80 EU-ANSI Liitosköysi sulkurenkailla 100 cm

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta


Saatavuus: Loppu varastosta

88,95 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Kansainväliseen käyttöön sertifioitu progressiivisella nykäyksenvaimentimella varustettu 1,1 m pitkä I-liitosköysi työkäyttöön. Liitetään putoamissuojainvaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Molemmissa päissä valmiiksi integroituina teräksiset automaattilukitteiset Captive Triact-Lock sulkurenkaat. Soveltuu esim. elämänlankaan kiinnittymiseen (köysi tai vaijeri) ja työskentelyyn nostokorissa tai muulla korkealla sijaitsevalla työtasolla.

Tarkoitettu 50-130 kg painaville käyttäjille. Modernin nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja rajoittaa käyttäjän kehoon kohdistuvat nykäysvoimat kolmivaiheisesti, joten se pehmentää myös kaikkein kevyimpien käyttäjien putoamista, jota ei tavallisten nykäyksenvaimentimien kanssa tapahtuisi. Rajoittaa kehoon kohdistuvat nykäysvoimat alle 6 kN:iin ja käytännössä pitää ne reilusti tämän standardissa määritellyn raja-arvon alapuolella. Nykäyksenvaimennin on erittäin kompakti, joten se ei häiritse käyttäjän liikkeitä tai käsittelyä. Kestävä kangaspussi suojaa nykäyksenvaimenninta hiertymiseltä ja mahdollisilta epäpuhtauksilta.

Nykäyksenvaimennin varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Liitosköyden pituus 80 cm + sulkurenkaat = kokonaispituus 110 cm. Pituus nykäyksenvaimennin revenneenä 1,95 m. Turvaetäisyys (suurimmalla mahdollisella putoamiskerroin 2:n putoamisella): 3,95 m. Paino: 870 g. Täyttää Euroopan CE EN355, EN354, EN364 standardien vaatimukset ja on lisäksi ANSI Z359.13 12 jalkaa, ANSI Z359.12 amerikkalaisten vaatimuksien mukaisesti. Maksimi elinikä: Kuituosat 10 vuotta, metalliosat rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Petzl Absorbica-I 80 EU-ANSI Liitosköysi sulkurenkailla 100 cm

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
Superkauppa verkkokaupan maksutavat