14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Petzl Sum'Tec Jäähakku tekniseen ja klassiseen vuorikiipeilyyn, Kaavin 52cm

Lisää tuotekuvia

Petzl Sum'Tec Jäähakku tekniseen ja klassiseen vuorikiipeilyyn, Kaavin 52cm

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta


Saatavuus: Loppu varastosta

160,00 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Kevyt monitoimijäähakku tekniseen ja klassiseen vuoristokiipeilyyn. Modulaarisuuden ansiosta mukautuu helposti erilaisiin käyttötarpeisiin: Monta asentoa tarjoava Trigrest käsituki on säädettävissä ilman työkaluja ja hakku on yhteensopiva lähes kaikkien Petzl lisävarusteiden kanssa (Pur’Ice ja Dry -terät, Masselottes teräpainot jne.). Tekee etenemisestä tehokasta ja vaivatonta myös haastavammissa paikoissa. Erinomainen kompromissi klassisen vuoristohakun ja jääkiipeilyhakun välillä. Erittäin kevyt ja riittävän tekninen kattamaan vaativankin käyttäjän toiveet.

Helppo käyttää piolet canne moodissa hieman kaarretun varren ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun kärkipiikin ansiosta. Piikki pitää erinomaisesti myös kalliopinnoilla ja kaareva varsi suojaa sopivasti kättä. Kiipeilykäytössä Ice-terä pureutuu jäähän todella hyvin.

Terä voidaan vaihtaa nopeasti kuusiokoloavaimella Petzlin kehittämän uniikin ruuvilukituksen ansiosta. Reiät hakun molemmissa päissä on tarkoitettu sulkurenkaiden kiinnittämiseen. Paino vain 470 g. CE ja UIAA. Maksimielinikä rajoittamaton. Valmistusmaa Ranska. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Toimitus sisältää: Varren, ICE-terän, Panne-kaapimen, Trigrest käsituen sekä kuusiokoloavaimet terän vaihtamiseen ja Trigrestin peruskireyden säätämiseen.

Lisävarusteet: V-Link liitoshihna (U083AA00), Masselottes teräpainot (U21600), Freelock rannelenkki (U81000), Dry terä (U19 DRY), Griptape kahvateippi (U21700), Pur’Ice terä (U19A PUR), Mini Marteau vasarapää (U19 MLT), Marteau vasarapää (U19 MAR), Pick and Spike protection suojukset (U82003).
Varaosat: Trigrest käsituki (U016AA00), Ice terä (U19 ICE), Panne kaavin (U19 PAN).

Sum'Tec on saatavissa kaavinpäällä ja vasarapäällä: Kaavinpää auttaa puhdistamaan lunta ja jäätä jääruuvien kohdalta ja vasarapää auttaa kalliokiilojen kiinnittämisessä.
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Petzl Sum'Tec Jäähakku tekniseen ja klassiseen vuorikiipeilyyn, Kaavin 52cm

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat