14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Petzl Tibloc Köysitarrain 8-11mm, Oranssi

Lisää tuotekuvia

Petzl Tibloc Köysitarrain 8-11mm, Oranssi

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta

Tukkurin varastossa 4 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää

35,95 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Pieni ja ultrakevyt jousikuormitteinen köysitarrain. Muodostaa yhdessä lukkosulkurenkaan kanssa käytettäessä nousukahvan, jota voidaan käyttää 8-11 mm halkaisijan EN1891 ja EN 892 standardin mukaisissa ydinköysissä. Suunniteltu pelastus,- työ-, ja sporttikiipeilykäyttöön: Köyttä pitkin nousemiseen, taljajärjestelmien rakentamiseen ja prusik-solmujen korvaamiseen pelastautumistilanteissa. Automaattinen rakenne, joka painaa sulkurenkaan kiinni köyteen, joten tarrain toimii aina välittömästi köydessä liikuttamisen jälkeen. Turvallisuutta lisäävä perusvaruste, joka jokaisella korkealla tai ahtaissa tiloissa työskentelevällä ammattilaisella tulisi olla aina varustelenkissä mukana roikkumassa.

Köyteen tarrautuminen perustuu tarrainpiikkeihin. Piikit eivät kuluta köyttä. Piikkien keskellä olevan puhdistusuran ansiosta toimii hyvin myös jäisissä ja mutaisissa olosuhteissa. Pieni reikä tarvikenarulle (max. 3 mm, 12 cm) tarvikenarulle ehkäisee tarkoituksettoman pudottamisen. Täyttää Euroopan CE EN567 standardin vaatimukset, ja on lisäksi EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti. UIAA. Paino: 35 g. Materiaali ruostumatonta terästä. Maksimi elinikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Suosittelemme sulkurenkaaksi automaattilukitteista Petzl OK TriactLock sulkurengasta ja taljapyöräksi lukkiutuvaa Petzl Micro Traxion pyörää, jolloin käytössäsi on ultrakevyt ja tehokas taljausratkaisu.

Tiedoksi: Tibloc on yhteensopiva myös hyperstaattisen Petzl Rad Line 6 mm köyden kanssa: Tutustu ennen käyttöä Petzl Rad System pelastuspakkauksen Product Experience dokumenttiin.
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Petzl Tibloc Köysitarrain 8-11mm, Oranssi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat