14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Petzl Trac Taljarulla sulkurenkaalla

Lisää tuotekuvia

Petzl Trac Taljarulla sulkurenkaalla

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta

Tukkurin varastossa 3 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää

119,00 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Tehokas, kuulalaakeroitu väkipyörä köysi- ja vaijeriradoilla liikkumiseen. Varustettu integroidulla, ensikertalaisellekin helppokäyttöisellä ja turvallisella Vertigo WireLock sulkurenkaalla. Uusi elämyspuisto-ohjaajien työskentelyä tehostamaan suunniteltu malli, jossa liitosköyden (esim. Petzl Joko-I) kiinnittäminen on helppoa ja pudottamisen mahdollisuus on eliminoitu. Yläpinnassa kaksi pidikettä rakenteissa etenemiseen tarkoitetun Y-liitosköyden (esim. Petzl Joko-Y) sulkurenkaille, jolloin sulkurenkaiden kuluminen vaijeriradoilla liikuttaessa on ehkäisty. Kyljessä Datamatrix –yksilöintikoodi, jonka ansiosta varusteinventaarit ja ylläpito on kustannustehokasta.

Voidaan asentaa köyteen tai vaijeriin joka kohdassa. Uuden muotoilun ansiosta taljapyörä pysyy erinomaisesti radalla ja sormien suojaamiseen myös klippaamistilanteessa on kiinnitetty erityishuomiota.

Kulutuskestoa parannettu merkittävästi, jolloin kustannustehokkuus ja turvallisuus paranee. Materiaalit uudistettu laajan tutkimusprojektin seurauksena, jossa perehdyttiin erityisesti materiaalien väsymiseen ratojen värähtelyn seurauksena intensiivisessä käytössä. Sulkurengas voidaan vaihtaa, tämä on oleellinen ominaisuus kävijämäärältään vilkkaissa kohteissa joissa varusteet on kovalla kulutuksella. Uusi kulutuskestoltaan parannettu kappale, joka pitää sulkurenkaan paikoillaan. Suljettu yksirivinen kuulalaakerointi, jonka ansiosta kitka on minimaalinen kaiken painoisilla käyttäjillä, käyttöikä on pitkä ja pidemmän jänteen budjetointi helpompaa. Soveltuu käytettäväksi 9-13 mm halkaisijaltaan olevien ydinköysien ja vaijerien kanssa. Suositeltu radan maksimipituus: 200 m. Suositeltu maksiminopeus 20 m/s. HUOM! Trac voi saavuttaa yksirivisen laakeroinnin takia korkeamman nopeuden joillain radoilla, Trac Plus taljarullalle suunniteltu rata ei välttämättä sovi Trac taljarullalle. Materiaalit: ruostumaton teräs. 7075 alumiini, nylon. CE EN12278. Paino: 400 g. Max elinikä rajoittamaton.

Vaihtosulkurengas: Vertigo WreLock (M40A WLB)
Suosittelemme Trac taljapyörän liittämistä valjaaseen (esim. Petzl Panji:in) tarkoitukseen suunnitellulla Petzl Joko-I liitosköydellä.
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Petzl Trac Taljarulla sulkurenkaalla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat