14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Progress Liitosköysi Y NEW, tehokkaaseen etenemiseen, EN354, Petzl

Lisää tuotekuvia

Progress Liitosköysi Y NEW, tehokkaaseen etenemiseen, EN354, Petzl

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta


Saatavuus: Loppu varastosta

40,95 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Dynaaminen kaksihaarainen liitosköysi tehokkaaseen ja turvalliseen etenemiseen työkäytössä. Epäsymmetrinen: Pitkään haaraan voidaan liittää Petzl Ascension -nousukahva köyttä pitkin nousemiseen. Lyhyttä haaraa käytetään kiinnittäytymiseen, kun ohitetaan välivarmistuspisteitä. Y-muoto tekee myös elämänlankoja pitkin liikkumisesta tehokasta. Rajoittaa käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia lyhyessä putoamisessa (enintään putoamiskerroin 1). Liitetään valjaiden lantiovyön etukiinnityspisteeseen.

Köyden molempien haarojen päissä on ommeltu päätös sekä suojus, joka suojaa tikkauksia kulumiselta, auttaa pitämään haarojen päihin kiinnitettävät lukkosulkurenkaat oikeassa asennossa ja helpottaa käsittelyä. Pituudet: Lyhyt haara 30 cm. Pitkä haara 65 cm. Paino 150 g. Sertifioitu Eurooppalaisten CE EN 354 ja Euraasian EAC standardin vaatimusten mukaisesti. Staattinen murtolujuus 22 kN. Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Tarvitset lisäksi lukkosulkurenkaat, joilla Progress liitetään valjaaseen ja haarat ankkuripisteisiin tai nousukahvaan. Suosittelemme:
- Valjaiden päähän 1 kpl Petzl Am’D TriactLock: M34A TL
- Haarojen päihin 2 kpl Petzl Vertigo TwistLock: M40A RLA (tai vaihtoehtoisesti Am’D TwistLock M34A RL. Myös TriactLockeja voidaan käyttää, mutta niillä välivarmistuspisteiden ohittaminen on hitaampaa).

HUOM! Etenemiseen tarkoitetuissa liitosköysissä ei ole nykäyksenvaimenninta. Niitä tulee käyttää vain mikäli putoamiskerroin on alle 1 (eli käytetään aina kahvallisen ASCENSION-köysitarraimen tai ankkuripisteen alapuolella).
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Progress Liitosköysi Y NEW, tehokkaaseen etenemiseen, EN354, Petzl

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
Superkauppa verkkokaupan maksutavat