14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Rescucender Köysitarrain NEW, liukuvarmistin 9-13mm köysille, Petzl

Lisää tuotekuvia

Rescucender Köysitarrain NEW, liukuvarmistin 9-13mm köysille, Petzl

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta

Tukkurin varastossa 6 kpl, toimitusaika 2-4 arkipäivää

140,00 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Lukkiutuva köysitarrain avattavalla tarrainsalvalla. Helppokäyttöinen ja ergonominen malli, joka on suunniteltu käytettäväksi taljajärjestelmissä siirrettävänä vetopisteenä tai köydessä etenemisen myötä lukkiutuvana laitteena. Soveltuu tekniseen pelastustyöhön, teollisuuden tarpeisiin, köysityöskentelyyn ja taktisiin sovelluksiin. Avattava tarrainsalpa tekee tarrainsalvan kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa missä tahansa kohtaa köyttä. Turvasalvoissa on lukitsemattomuudesta ilmoittava punainen turvaindikaattori.

Soveltuu halkaisijaltaan 9-13 mm ydinköysille (esim. EN1891 tyyppi A mukaiset köydet). Täyttää CE EN567, EN12841 tyyppi B, NFPA 1983 Tekninen käyttö ja EAC standardien vaatimukset. Maksimi työkuorma: 140 kg. Lukkiutuu köyteen alle 4 kN vedosta ja liukuu köydessä yli 4 kN vedosta. Testattu 5 kN asti. Pituus 10,9 cm, leveys 3,6 cm. Paino 260 g. Maksimi käyttöikä: Rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Huom: Rescucender ei sovi käytettäväksi putoamisen pysäyttämiseen (fall arrest): Rescucenderin kanssa on EN 12841 -standardin puitteissa käytettävä toisessa köydessä - joka on turvaköysi - putoamisen pysäyttävää varalaitetta, joka on tyyppiä A (esim. Petzl ASAP tai ASAP LOCK).

Vinkki: Suosittelemme kiinnittymään Rescucenderiin Petzl Am’D sulkurenkaalla (M34A), joka on varustettu Captiv asemointitangolla (M39000), jolloin sulkurengas pysyy aina kiinni Rescucenderissä ja oikeassa asennossa Rescucenderiin nähden ja työskentely tehostuu.
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Rescucender Köysitarrain NEW, liukuvarmistin 9-13mm köysille, Petzl

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat