14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
RFSU Digitaalinen raskaustesti

Lisää tuotekuvia

RFSU Digitaalinen raskaustesti

RFSU:n 99,04% varmuudella oikean tuloksen antavan digitaalisen raskaustestin avulla saat helposti ja nopeasti tietää oletko raskaana. Testin tuloksen voi lukea näyttöön ilmestyvästä neutraalista YES+ tai NO- symbolista. Voit tehdä testin kuukautisten odotetusta alkamispäivästä alkaen.

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta

Vantaan varastossa 5 kpl, Arkisin ennen 14:00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä kuljetukseen Vantaan varastoltamme

Normaalihinta: 12,95 €

Tarjoushinta! 6,90 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

Superkauppa verkkokaupan Outlet

Varminta on suorittaa raskaustesti aamuvirtsasta, jolloin hCG-pitoisuus on suurimmillaan. Testin herkkyys on 25 mlU/ml.


Voit tilata testin odottamaan valmiiksi testauspäivää, sillä RFSU Raskaustestin säilyttäminen on helppoa. Raskaustesti tulee säilyttää ehjässä pakkauksessa jääkaapissa tai huoneenlämmössä, kunhan testi on suojassa kuumuudelta, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Testiä ei saa säilyttää alle +2 asteen tai yli +30 asteen lämpötiloissa ja se tulee pitää pois lasten ulottuvilta.


Mitä raskauden yhteydessä tapahtuu? Munasolun hedelmöittyessä virtsaan erittyy hCG-hormonia (human Chorionic Gonadotropin eli koriongonadotropiini) ja sen määrä lisääntyy hiljalleen raskauden alkuvaiheessa. Raskaus voidaankin todeta määrittämällä hCG virtsasta. RFSU Digitaalisella raskaustestillä saat nopeasti ja helposti selville, oletko raskaana. Testi näyttää tuloksen 3-5 minuutissa ja testitulos on 99,04% varma.


Raskaana? Ota yhteyttä lääkäriin tai gynekologiin. Oletko tutustunut myös RFSU Ovulaatiotestiin? Sen avulla tarkistat ovulaation ajankohdan helposti, luotettavasti ja nopeasti.


HUOM! Vaikka terveessä seksuaalisuudessa ei tietenkään ole mitään häpeiltävää, niin kaikki Superkaupan tilaukset toimitetaan neutraaleissa, harmaissa pahvilaatikoissa joista sisältöä on mahdotonta arvata ulkoa päin. Myös siis tietenkin kondomit, liukuvoiteet, sekä raskaustestit

Tekniset tiedot -
Pakkauksen sisältö -
Testit ja vertailut -

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: RFSU Digitaalinen raskaustesti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat