14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUSSuomessa yli 70 € tilauksille
Seniorikaukosäädin H+H UFB 90

Lisää tuotekuvia

Seniorikaukosäädin H+H UFB 90

Oletko turhautunut monimutkaisiin, kymmenittäin pikkuriikkisiä nappuloita käsittäviin säädinhirvityksiin, kun haluaisit vain kytkeä virrat päälle, vaihtaa kanavaa ja asettaa sopivan äänenvoimakkuuden?

Vantaan varastossa 1 kpl, Arkisin ennen 14:00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä kuljetukseen Vantaan varastoltamme

Normaalihinta: 8,90 €

Tarjoushinta! 4,90 €

Superkaupan supernopea toimitus Vantaalta

Ohjelmoitava 2-in-1 seniorikaukosäädin voidaan ohjelmoida toimimaan jopa yli 900 televisio-, dvd-, ja digiboksin kanssa. Kaukosäädin ohjelmoidaan joko mukana toimitetun koodioppaan avulla, tai sitten automaattisen hakutoiminnon avustamana. 


Suurilla, selkeäski luottavilla painikkeilla varustettu kaukosäädin toimii kahdella 1,5 V AA-paristolla (ostettava erikseen). Kaukosäätimen mitat ovat 14,5 x 6,5 x 2,5 cm ja paino ilman paristoja 73 grammaa.


HUOM! takaamme yhteensopivuuden televisiosi kanssa. Mikäli kaukosäädin ei ole yhteensopiva, voit palauttaa tämän 14 päivän sisällä säätimen vastaanottamisesta kuluitta. 

Tekniset tiedot -
Pakkauksen sisältö -
Testit ja vertailut -

Asiakkaiden tuotearviot

Lg Tv ei toimi. Arvostellut kartsa
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Toimii yleiset merkit mutta Lg merkkinen vanhempi tv ei toimi muuten ok isot näppäimet ja tukeva kapula. (Lähetetty 3.3.2017)
toimii aluksi hyvin - ja sitten yhtäkkiä sekoilee Arvostellut PöllöHuuhkaja
Hinta
Viihdearvo
Laatu
tilasin tämän vanhalle huononäköiselle äidilleni, jonka sormet on koppurat. Koko hyvä, näppäimet jees isommat ja tarpeeksi vähän. Ohjelmointi Saappa nähdä annetaanko tämän arvostelun olla täällä review-osastossa! Sony-töllöttimen kanssa oli aluksi hankalaa mutta kun se onnistui, tämä toimi. Kunnes jossain välissä se alkoi sekoilemaan kanavissa ja siirroissa. Ohjelmoin(=synkronoin töllön kanssa) sen uudelleen ja katsotaan miten se sitten jatkossa pelaa. Kahden viikon vaihtoaika on tosin, jo siihen mennessä saattanut kulua umpeen. Postituskustannukset tuplasivat laitteen hinnan halvimmallakin kuljetusvaihtoehdolla! (Lähetetty 10.11.2016)

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Seniorikaukosäädin H+H UFB 90

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat