14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Soundracer X

Lisää tuotekuvia

SoundRacer X

Viimeinkin, yli 150 000 myytyä moottoriäänentehostinta myöhemmin, useita eri moottoriääniä autollesi tarjoava SoundRacer X on täällä!

Vantaan varastossa 1 kpl, Arkisin ennen 14:00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä kuljetukseen Vantaan varastoltamme

Normaalihinta: 69,90 €

Tarjoushinta! 39,90 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Haluatko että autosi kuulostaa tiistaisin ferrarilta, torstaisin V8 mustangilta ja viikonloppuisin vaikkapa Harley Davidsonilta?

Soundracer X moottoriäänilaitteen avulla tämä onnistuu ilman hankalia pakoputkipäristimiä tai muita pysyviä tuunauksia!

SoundRacer -laitteen toiminta perustuu sen kykyyn kuunnella autosi vaatiamttomia moottoriääniä ja tuottaen tämän perusteella muhkeita moottoriääniä autostereoittesi kaiuttimien kautta toistettavaksi. Soundracerin tuottama ääni osaa matkia tyhjäkäynnin, kiihdytykset ja vauhdin hiljentymisen. Soundracer simuloi moottorinkierrosluvun kolminkertaisena eli et joudu huudattamaan autosi moottoria normaalia enempää. Soundracer siis muuttaa 1000-3000rpm kierrosalueella ajamisen 3000-9000rpm huudatukseksi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin asentaa SoundRacer paikoilleen, kääntää autostereoiden volyyminupit kaakkoon ja laittaa luu ulos ikkunasta.

Soundracer on niin helppo asentaa, ettei se se vaadi minkään valtakunnan auto-osaamista. Asetat vain SoundRacerin auton tupakansytyttimeen, säädä se toimimaan vapaalla radiotaajuudella, ja etsi SoundRacerin taajuus radiosoittimestasi. Tämän jälkeen voit kalibroida Soundracerin autosi moottoriäänien kanssa nostamalla moottorinkierosluvun nopeasti 2500-3000RPM tasolle, ja päästämällä moottorin tämän jälkeen tyhjäkäynnille. Kierrosten putoamisen jälkeen SoundRacer piippaa kahdesti, ja tämä on valmis käyttöön. Stereon äänenvoimakkuuden säätö täydelle volyymille on vapaahetoinen, mutta suositeltava hienosäätötoimenpide.

Huippulisänä soundraceriä voi käyttää myös "paikallisradiona" liittämällä siihen minkä tahansa 3,5 millimetrin kuulokeliitännällä varustetun audiolähteen. Voit siis kuunnella vaikka MP3-soittimeen varastoitua musiikkia autoradion kautta.

Katso myös laitteen oheinen esittelyvideo:

Tekniset tiedot
Pakkauksen sisältö -
Testit ja vertailut -

Asiakkaiden tuotearviot

Autoon tuli uusi ääni Arvostellut Lotjamies
Laatu
Hinta
Viihdearvo
Tämä teki autosta päivitetyn version (Lähetetty 13.12.2018)

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: SoundRacer X

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
Lisää suosittuja gadgetteja ja hilavitkuttimia
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat