Odota, ole hyvä...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Jatka ostoksia

Kassalle
Jatka ostoksia
Kassalle
14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Spalding NBA Highlight Acrylic koripalloteline ulkokäyttöön

Lisää tuotekuvia

Spalding NBA Highlight Acrylic koripalloteline ulkokäyttöön

NBA Highlight Acrylic koripalloteline on tuttua Spalding -laatua, mutta hieman pro-tason koripallotelineitä edullisempi. Pelin kannalta olennaiset perusratkaisut ovat kuitenkin samaa laatua, mitä hieman kalliimissa Spalding-malleissa.

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta


Saatavuus: Loppu varastosta

471,00 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Kun ostat koripallotelineen, suosittelemme valitsemaan laatua. Spalding tulee koripallon syntymaasta USA:sta ja on valmistanut koripallotuotteita lajin syntyhetkistä lähtien. Lajin tuntevat huomaavat heti eron halpakopioiden ja aidon Spalding -tuotteen välillä.

Tässä koripallotelineessä on 107 cm leveä, jämäkkä akryylinen korilevy, joka on kiinitetty H-listakiinnityksellä runkoon. Siksi se kestää hyvin käyttöä. Levy on myös suojattu reunoista, jotta pelin tiimellyksessä vältettäisiin mahdolliset vammat. 

Korissa on standardileveyksinen, jousella varustettu Pro Slam -korirengas ja sään kestävä korisukka. Korin korkeutta voi säätää teleskooppi-säädön avulla, joten se soveltuu sekä lasten että aikuisten peleihin. 

Jalusta on varustettu pyörillä, minkä ansiosta koria on helppo siirtää tarvittaessa. Jalustan vetoisuus on 106 litraa. Jalusta täytetään joko vedellä tai hiekalla.

Jalustan ja korilevyn välissä ei ole "offsettiä" eli korilevy on suoraan kiinni pystyputkessa. Tämän ratkaisun ansiosta kori on erittäin tukeva ja soveltuu loistavasti yksin harjoitteluun, heittelyyn jne. Toisaalta, pelitilanteessa saattaa olla vaarana törmäys putkeen korille ajettaessa. Parin törmäyksen jälkeen tämänkin oppii huomioimaan.

Vinkkejä talvisäilytykseen: Mikäli jalusta täytetään vedellä, suosittelemme lisäämään pakkasnestettä jäätymisen välttämiseksi. Nestettä on hyvä vähentää myös talven ajaksi. Suosittelemme irroittamaan korilevyn pulteistaan talven ajaksi ja pitämään levyn suojassa. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta, korilevyn suojaaminen talven ajaksi esim. grillin suojapeitteellä tai muulla vastaavalla on suositeltavaa. Näin levy pysyy siistinä pidempään.

Varaosia on saatavilla kaikkiin malleihin. Kysy varaosia myyjältäsi.

EANei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Spalding NBA Highlight Acrylic koripalloteline ulkokäyttöön

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat