14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Spirit Sulkurengas kaareva, jatkon alapäähän, Petzl

Lisää tuotekuvia

Spirit Sulkurengas kaareva, jatkon alapäähän, Petzl

Kirjoita tuotearvio tästä tuotteesta

Tukkurin varastossa 99 kpl, toimitusaika 2-4 arkipäivää

14,95 €

DeLonghi espressokeittimet ja kodinkoneet

45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Ultrakevyt, paremman klipattavuuden kiipeilyköyteen tarjoava kaarevaporttinen sulkurengas sporttikiipeilyyn. Soveltuu aloittelijasta expert –tason kiipeilijöihin. 39g paino tekee tästä täydellisen valinnan myös pidemmille reiteille. Sileä KeyLock nokka ja portin ulkopinta on muotoiltu uudelleen: klippaaminen on helpottunut merkittävästi ja se on nyt täsmällisempää. Uusi Spirit on suunniteltu klipattavaksi, klipattavaksi ja klipattavaksi... yli 100 000 kertaa.

H-muotoinen alumiinirunko, jonka ansiosta paino on laskenut -20% ja kestävyys-paino suhde on erinomainen. Alapään köysikontaktipinta on yläpäätä leveämpi, jonka ansiosta köysi juoksee läpi sujuvasti, sulkurengas kuluu normaalia hitaammin ja se kuluttaa kiipeilyköyttä minimaalisesti. Portin avauma 25 mm. Kuumataottu. Anodisoitu paremman korroosionkeston takaamiseksi. Testattu yksittäin. Minimimurtolujuudet: pituussuuntaan 23 kN, porttia vasten 8 kN, pituussuuntaan portti avoimena 9 kN. CE EN12275 tyyppi B ja UIAA. Paino: 39 g. Max elinikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Suosittelemme käyttämään Spirit kaarevaporttisia sulkurenkaita uusien Petzl Express nauhajatkojen (C40 S) alapäässä.

Kommentti kiipeilyvarusteiden asiantuntijalta:
”Uusi Petzl Spirit on korvannut valikoimassa kaikkien aikojen myydyimmän sulkurenkaan Petzl Spiritin. Spiritiä on pidetty sen lanseeraamisesta 1991 lähtien markkinoiden parhaimpana kiipeilykarabiinina. Kilpailijat eivät ole vieläkään saavuttaneet yhtä hyvää täsmällisen toiminnan, täydellisen ergonomian ja pitkäikäisyyden tasapainoa. Nyt uusi Spirit pistää entistäkin paremmaksi.
Käyttökokemusten perusteella Spiritin portin jousi kestää väsymättä runsaat 3x pidempään kuin esim. lankaporttisissa sulkurenkaissa. Tällä on merkitystä sekä kustannuksiin, käyttäjän turvallisuuteen että kiipeämisen hyvään tunteeseen kun tietää että portti vaatii aina täsmälleen saman voimakkuuden auetakseen. Sileät KeyLock portit on upeita käyttää, sulkurenkaat eivät takerru ja kiipeämisestä tulee tehokkaampaa (takertumista tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa).”
Tekniset tiedot ei saatavilla
Pakkauksen sisältö ei saatavilla
Testit ja vertailut ei saatavilla

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Spirit Sulkurengas kaareva, jatkon alapäähän, Petzl

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat