Etusivu » Blogi » Suomessa voi lämpötila vaihdella -30 — +30 astetta vuoden eri aikoina, mikä olisi paras tapa pysyä lämpimänä?
Etusivu » Blogi » Suomessa voi lämpötila vaihdella -30 — +30 astetta vuoden eri aikoina, mikä olisi paras tapa pysyä lämpimänä?
Tumma maisema

Suomessa voi lämpötila vaihdella -30 — +30 astetta vuoden eri aikoina, mikä olisi paras tapa pysyä lämpimänä?

Kohta se kesä taas loppuu ja saamme kohdata ensin kylmyyden, sitten rännän ja loskan ja lopulta lumikinokset. Suomessa on siitä erikoinen elämänrytmi, että meillä voi kesällä olla vaikka +30 ja talvella -30 astetta. Siinä on aikamoinen vaatimus myös talojen rakentamiseen.

Vaikka ilmalämpöpumppuja asennetaan tihenevään tahtiin, niin kyllähän se fakta kuitenkin on, että tuolla -30 celsiusasteen tienoilla niissäkään ei oikein tehot riitä. Joudutaan siis turvautumaan mihin perinteisempiin lämmitystapoihin. Kenties se perinteisin on tietenkin vaatteet ja täkit. Nämäkin kehittyvät ja jopa fuusioituvat esimerkiksi huovaksi, jossa on hihat – joka siis onkin sekä vaate että “täkki”.

Tämäntyyppinen ratkaisu hoitaa kahta tehtävää: Se lämmittää peitteenä ja siinä on hihat, joiden kautta kädet ovat näppärästi vapaana tekemään kaikenlaista askaretta.

Näin se maailma kehittyy, ja ehkäpä, vaikka ei varmuudella voi sanoa, niin joskus muinoin joku on aiemminkin tuollaisen keksinyt kutoa. Niin tai näin, niin näppärä keksintö.

Superkauppa: Snuukeli Deluxe – päälle puettava lämmittelyhuopa hihoilla – Sininen

Snug Rug Deluxe – Päälle Puettava Lämmittelyhuopa Hihoilla
Snuukeli Deluxe – Päälle Puettava Lämmittelyhuopa Hihoilla

(Kuva: Unsplash)

Vieritä ylös