Etusivu » Blogi » Superkauppa sponsoroi Suomen ensimmäistä chindogu-kilpailua!
Etusivu » Blogi » Superkauppa sponsoroi Suomen ensimmäistä chindogu-kilpailua!

Superkauppa sponsoroi Suomen ensimmäistä chindogu-kilpailua!

Superkauppa.fi verkkokauppa on lähtenyt mukaan Ensimmäiseen Suomessa järjestettävään Chindogu-kilpailuun sponsorin roolissa!

Wikipedian mukaan:

Chindōgu (jap. 珍道具) on japanilainen taidemuoto, jossa keksitään uusia jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia esineitä, joilla ratkaistaan joku arkipäiväinen ongelma. Chindōgu ei kuitenkaan ole täydellinen ratkaisu ongelmaan, sillä vaikka se ratkaiseekin yhden ongelman, se myös aiheuttaa niin suuria uusia ongelmia tai huomattavaa julkista häpeää, että sillä ei oikeasti ole mitään käyttöä. Siksi chindōgua joskus kutsutaan “hyödyttömäksi” niksiksi, vaikka oikeampi termi olisi “käyttökelvoton” sillä chindōgusta on hyötyä.

Esimerkillisiä chindogu-keksintöjä ovat esimerkiksi ranteeseen kiinnitettävä, nuudelit jäähdyttävä tuuletin, pölyhuiskalla varustetut kissan tohvelit, tai vaikkapa rullattava, mukaan otettava suojatie.

Syyskuussa Hub Helsingin tiloissa järjestettävässä kilpailussa tullaan jakamaan palkintoina Superkauppa.fi -verkkokaupan valikoimista löytyviä chindogu-henkisiä tuotepalkintoja, pääpalkintona Vuzix Wrap -videolasit!

Lisää tietoa kilpailusta järjestelyissä mukana olevan Hilavitkutin.com blogin sivuilta.

Lisätietoa kilpailusta antavat myös:

Nisse Suutarinen, Suomen Keksijäin Keskusliiton Facebook –
sivuston ja ryhmän admin, puh. +358 40 751 6823
e-mail: nisse.suutarinen[ät]gmail.com

Maunu Korpela, Suomen Keksijäin Keskusliiton KEKE ry:n
toiminnanjohtaja, puh. +358 9 2780 0002,
e-mail: kekery[ät]kekery.fi

Vieritä ylös