Odota, ole hyvä...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Jatka ostoksia

Kassalle
Jatka ostoksia
Kassalle
14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille
Alennuskoodilla "OUT20" nyt 20% lisäale Outlet tuotteista!
Taistelevat panssarivaunut, kiinalainen 96 Vs. M1A1 Abrams

Lisää tuotekuvia

Taistelevat panssarivaunut, kiinalainen 96 Vs. M1A1 Abrams

Ota erää kahden legendaasien panssarivaunun voimin. Laita Kiinan kansantasavallan 96 ja U.S. Armyn M1A1 Abrams nokakkain kahden radio-ohjattavan, taisteluvalmiin lelun muodossa. Ammu vastustajan tankki vaarattomalla infrapunakanuunalla toimintakyvyttömäksi ja nouse sotatantereen valloittajaksi!


Saatavuus: Loppu varastosta

59,00 €

Superpikatoimitus Pakettipiste

Tämä hauska taistelusetti sisältää kaksi kauko-ohjattavaa infrapunakanuunalla varustettua panssarivaunua. Ääni, valo ja vibraattorifunktiolla varusttu tankit ovat kumpainenkin mitoiltaan 37 x 14 x 11 senttimetriä. Kääntyvällä tykkitornilla varustettujen tankkien yksityiskohdat on toteutettu tarkastimittakaavassa.


Panssarivaunuilla soditaan keskenään siten, että kumpainenkin panssarikapteeneista asettaa taisteluvaununsa huoneen eri nurkkiin. Pelin tarkoituksena on osua kilpakumppanin tankkiin vaunun infrapunakanuunalla. Perille mennyt osuma saa vastustajan tankin tärisemään ja päästämään räjähdysäänen kaiuttimista. Kolmen perille menneen osuman jälkeen tankki lamaantuu ja voittaja on se, jonka tankki on vielä liikuntakykyinen.


Taitelupanssarivaunuista riittää tuntikausiksi hupia kaiken kokoisille ja ikäisille sotaleikkien ystäville!


Panssarivaunut kulkevat ladattavilla akuilla, jotka toimitetaan pakkauksen mukana. Toimitukseen sisältyy myös 230 V verkkolaturi. Kauko-ohjaimet vaativat kukin 2 AA-paristoa, jotka eivät sisälly toimitukseen. 

Pakkauksen sisältö
  • 2 x Kauko-ohjattava panssarivaunu
  • 2 x Kauko-ohjain (toimivat 2 x AA paristolla kukin, ostettava erikseen)
  • 2 x Laadattava akku panssarivaunuun
  • 230 V verkkovirtalaturi

Asiakkaiden tuotearviot

tuotteessa monia puutteita Arvostellut pettynyt
Viihdearvo
Laatu
Hinta
Tuote saapui viallisena, toisen panssarivaunun yläosa ei kääntynyt. Asiasta sovittiin ja saimme hyvityksen. Pian toinenkin panssarivaunu meni samalla tavalla rikki ja lisäksi toinen telaketjuista katkesi normaalissa käytössä. Liekö maanantaikappale vai ei, mutta odotukset tämän hintaiselle lelulle olivat kovemmat. Poika säästi itse omista rahoistaan ja toiveet olivat korkealla :/ (Lähetetty 26.10.2016)
Toimiva viihdesetti Arvostellut PP
Hinta
Viihdearvo
Laatu
Hauskaa ajanvietettä niin aikuisten kuin lasten kesken. Ainoa miinus on tuo verkkolaturi. Se näkyy olevan mallia "eioikeintiedämihinrasiaan", eli on periaatteessa tehty paikallisille rasioille, mutta ei meinaa seinässä pysyä pistotulpan lyhyyden vuoksi (putoilee). Lataus toimii hyvin jatkoroikan avulla, jossa laturi pysyy kiinni putoamatta. (Lähetetty 26.12.2015)
Hauskaa koko rahalla Arvostellut Tankkimies
Hinta
Viihdearvo
Laatu
On olleet todella rahan arvoiset hankinnat. Isän ja pojan väliset tankkitaistelut ovat mukavaa yhteistä ajanvietettä :) (Lähetetty 11.7.2014)

Tuotearviot

Kirjoita oma tuotearvio tästä tuotteesta

Arvosteltava tuote: Taistelevat panssarivaunut, kiinalainen 96 Vs. M1A1 Abrams

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

 
1 1 tähti
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Laatu
Hinta
Viihdearvo

Tuotekysymykset

Ei tuotekysymyksiä. Ole ensimmäinen ja kysy nyt!
tätä tuotetta katselleet ovat ostaneet
Superkauppa verkkokaupan maksutavat