14 päivän Ilmainen palautusoikeus
ILMAINEN TOIMITUS Suomessa yli 50 € tilauksille

  BLACK FRIDAY

  Huimia tarjouksia!
  Superkauppa Outlet ––>

  Joulukalenteri 2018

  Joka päivä jouluun saakka uusi etu tai muu yllätys!
  Superkauppa verkkokaupan Joulukalenteri 2018 ––>
 • Syma multikopterit

  Syman uutuusmallit yllättävän edistyneillä ominaisuuksilla!
  Syma X5HC QUADCOPTER
 • Äitienpäivä on 13.5.

  Katso parhaat lahjaideat meiltä!
  Äitienpäivälahjat ––>

  Tilaa kaksi RC-lelua

  Saat toisesta 70 % alennusta!
  RC tuotteet -70 % alennus verkkokaupasta ––>
 • OUTLET

  Löydä parhaat tarjouksemme Outletista
  Superkauppa Outlet

Tervetuloa Superkauppa verkkokauppaan!

Superkaupasta löydät hauskimmat lahjaideat, mielikuvituksellisimmat lelut, tekniset vempeleet, sekä kodintuotteet. Aina tietenkin myös edullisilla hinnoilla jotka eivät päätä huimaa

Kaikki tuotteet toimitetaan suoraan Suomen varastoltamme, sisältävät Suomen arvonlisäveron ja Suomalaisen kuluttajansuojan. Meidän kanssamme voit siis asioida takuulla huoletta!

DeLonghi kodinkoneet ja kahvinkeittimet

Sluban rakennuspalikka lelut

Juggle Top diabolot pallot ja muut jongleeraustuotteet

victorinox linkkuveitset ja erätuotteet

VacuVin Wine Saver korkki

Syma drone multikopterit

Tukkuasiakkaiden toimitus- ja sopimusehdot


Toimitusehdot lyhyesti:

 • Toimitus kotimaassa asiakkaalle perille saakka on aina ilmainen yli 250 € tilauksille. Mikäli asiakkaan tilauksen arvo on alle 250 € peritään tästä toimitus- ja käsittelykuluja 25 €
 • Mikäli tuotetta on varastossa, toimitusaika, tilauksen toimitusaika perille on tavallisesti 1 – 3 arkipäivää. Mikäli tuote on loppunut varastosta, toimitusaika varmistetaan erikseen ennen tilauksen vahvistamista.
 • Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta enintään 7 päivän kuluessa Origodesign Oy:lle joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@superkauppa.fi tai sitten puhelimitse numeroon 09-85619410 (ma-pe  10.00-16.00 )
 • TuOrigodesign Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tukku-Immonen Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Superkauppa tukkukaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Tarkemmat toimitusehdot

 

1. Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on 1 - 3 työpäivää. Superkauppa pyrkii aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Mikäli toimitus syystä tai toisesta oleellisesti viivästyy, olemme asiakkaaseen mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
 

2. Toimitustava

Kaikki tilaukset toimitetaan perille asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen Matkahuollon, Postin tai DHL toimitustavoin.

Superkauppa tukku tarjoaa kaikille yli 250 € arvoisille (+alv) tilauksille ilmaisen toimituksen perille toimipisteeseen saakka. Alle 250 € arvoisille tilauksille toimituskulu perille on 25 €

Sopimustoimitus

Tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas on vastuussa siitä, että tilausta tehdessä annetus yhteystiedot, kuten osoite, sähköposti, sekä puhelinnumerot ovat oikeita. Superkauppa ei ole vastuussa virheellisistä toimitustiedoista koituneista tilausten viivästymisistä tai katoamisista.

  

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Mikäli toimitetut tuotteet eivät vastaa tilattua tai ne ovat muuten viallisia, asiakkaalla on palautusoikeus tuotteille. Asiakas sitoutuu kertomaan tuotevirheistä 7 päivän sisällä tilauksen saapumisesta joko sähköpostilla osoitteeseen asiakaspavelu@superkauppa.fi tai sitten puhelimitse numeroon 09-85619410 (ma-pe  10.00-16.00 )

Palautuksesta sovitaan kun asiakas on ensin ollut yhteydessä Superkauppaan

 

4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  asiakaspalvelu@superkauppa.fi  tai soittamaan numeroon 09-85619410 (ma-pe  10.00-16.00 )

 

5. Takuuasiat

Mikäli Superkaupan myymällä tuotteella on takuu, sitoutuu Superkauppa hoitamaan tuotteen korjauksen tai vaihdon uuteen tämän takuuaikana. Takuuasioissa pyydämme asiakasta olemaan yhteydessä Superkaupan asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@superkauppa.fi tai soittamalla numeroon 09-85619410 (ma-pe  10.00-16.00 )

 

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@superkauppa.fi tai soittamalla numeroon 09-85619410 (ma-pe  10.00-16.00 )

Mikäli tuotteen toimitukseen liittyen muodostuu yllättäviä vaikeuksia, Superkauppa pidättää oikeuden perua asiakkaan tilauksen ja palauttaa asiakkaan mahdollisesti maksaman ennakkomaksun asiakkaalle.

  

7. Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lasku
Yritysasiakkaiden laskutuksen hoitaa puolestamme Eterpay. Yrityslasku.

Yrityksesi saa laskun haluamallasi tavalla e-laskuna tai sähköpostin välityksellä (.pdf lasku). Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Yrityksesi voi määritellä ostovaltuuksia haluamilleen työntekijöille ja hallinnoida niitä helposti verkkopalvelun avulla. Yrityksesi voi seurata tehtyjä ostoja verkkopalvelun välityksellä. Palvelun käyttö ostosten tekoon on maksutonta. Lisätietoja Laskuyritykselle.fi-palvelusta osoitteessa www.laskuyritykselle.fi.

Verkkopankkimaksut ja luottokortti
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit),. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –kortit. 

Paypal maksu
Voit maksaa tilauksen myös Paypal tililläsi ilman lisäkustannuksia.

 

7. Luottamuksellisuus ja salassapito

Tukkuasiakas sitoutuu käsittelemään kaikkea Superkaupan tukkukaupasta löytyvää suojattua informaatiota luottamuksellisesti. Tämä koskee myös Superkaupan tukkukauoan tukkuhinnat.

Mikäli asiakas tuo tietoisesti Superkaupan tukkukaupasta löytyviä tietoja kolmansien osapuolten tietoon ilman Superkaupan edustajan lupaa, Superkauppa pidättää oikeuden sulkea asiakkaan tilin välittömästi, sekä mahdollisesti vaatia asaikkaalta rahallista korvausta luottamuksellisen tiedodon levittämisestä koituneesta vahingosta

Salassapitovelvollisuus ei koske tietoa, joka on saatavilla Superkaupan tukkukaupasta julkisesti ilman erikseen reksiteröiotyä tukkuasiakastiliä

 

8. Yhteystiedot

Origodesign Oy
Hämeentie 42 B 56
00500 Helsinki 

Y-tunnus: 0799689-1

Varastomme osoite mahdollisia palautuksia varten:

Lehtipiste Oy, Postituspojat
Origodesign
Koivuvaarankuja 2
01640 Vantaa

 

Superkauppa verkkokaupan maksutavat