Etusivu » Kauppa » Lahjaideat » Lahjat eri tilaisuuksiin » Joululahjat » Joulujahja miehelle » Alkuaineiden jaksollinen taulukko -suihkuverho

Alkuaineiden jaksollinen taulukko -suihkuverho

(2 tuotearviota)

16,90 

Jokaisen itseään kunnioittavan nörtin suihkuhuoneen pakkuvaruste, eli alkuaineiden jaksollisen taulukon käsittävä suihkuverho!

Saatavuus: 3 varastossa

Opiskeletko fysiikkaa, tenttaatko fysiikan kokeisiin, tai oletka muuten vain kiinnostunut universumimme rakennusaineista? Alkuaineiden jaksollinen taulukko -suihkuverho on oiva tapa oppia fysiikan olellisimmista lähtökohdista, eli alkuaineista. Ja mikä olisikaan mukavampi tapa oppia fysiikkaa kuin suihkussa samalla peseytyessä?
Muovista valmistetun suihkuverhon mitat ovat 180 x 180 senttimetriä. Suihkuverho toimitetaan tyylikkäässä muovisessa pakkauksessa. Verho on englanninkielinen.
VAROITUS! The Periodic Table of Elements -suihkuverho ei välttämättä tee poikamiesboksiin asennettuna toivotunlaista lähtemätönta vaikutusta mahdollisiin naisvieraisiin.

Paino 0,5 kg

2 arviota tuotteelle Alkuaineiden jaksollinen taulukko -suihkuverho

  1. Titaniceberg

    Hoitaa virkansa kirjoitusvirheestä huolimatta. Sinänsä toki Etsi Typo on oiva seurapeli, tai jos muutoin vain hengailee kylppärissä ja on tylsää.

  2. Dora

    Jokaisen Big Bang Theory -fanin must have.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös