Etusivu » Kauppa » Kodintuotteet ja sisustus » Deluxe viinin ilmaaja eli dekantteri
Ale!

Deluxe viinin ilmaaja eli dekantteri

19,90 

Ilmaamalla viinin hyvissä ajoin ennen nauttimista varmistut, että kaikki viinin aromit ehtivät avautua ennen saapumista makuhermoillesi. Tämän uskomattoman kätevän viinin ilmaajan avulla saat viinin dekantoitua vain sekunneissa, eikä tavallisesta tuntien odotusta pullon avaamisen jälkeen tarvita

Saatavuus: 8 varastossa

Viinin ilmaaminen, eli dekantointi saa viinin maistumaan paremmalta. Ja mitä vanhempi viini, sitä kauemmin viinin tulisi antaa hengittää. Valitettavasti aina ei kuitenkaan ole mahdollista antaa viinin hengittää tunteja ennen nauttimista. Tällaisissa tilanteissa ratkaisun tarjoaa kätevällä tukijalalla varustettu Vinalto deluxe -viiniin ilmaaja!

Vinalito viinidekantterin toiminta perustuu nerokkaaseen venttiiliin, joka “kurlaa” viinin mekaanisesti avoimeksi kun viini kaadetaan suppilon lävitse. Näin viinipulloa ei enää tarvitse korkata tunteja ennen nauttimista etkä toisaalta enää ikinä joudu nauttimaan hapottamatonta viiniä.

Viinin ilmaajan korkeus on yhdessä seisontajalan kanssa on 41 cm. Ilmaajan jalustan halkaisija on 16,5 cm ja korkeus on 33 cm. Ilmaaja on 14 cm korkuinen ja telineen alle mahtuu alle 28 cm pituiset viinilasit.

Paino 0,6 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

  • Ale!
Vieritä ylös