Etusivu » Kauppa » Tekniikka ja gadgetit » Clatronic Döner kebab grilli kotikäyttöön DVG 3686

Clatronic Döner kebab grilli kotikäyttöön DVG 3686

(2 tuotearviota)

79,00 

Valmista maukkaat kebabit, saslikit tai vaikkapa kokonaisena grillatut broilerit kätevästi kotona laadukkaan 1400 Watin teholla varustetun kebabgrillin avulla!

Saatavuus: 1 varastossa

Unohda uunit, mikrot ja paahtimet. Kebabgrilli on viimeinen ruoanvalmistusväline mitä tulet ikinä tarvitsemaan! Valmista herkulliset kebabit esimerkiksi kanan rintafileistä, lampaasta, naudanlihasta tai vaikkapa seitanista. Vain mielikuvitus on rajana!  Vertikaainen kebabgrilli mahdollistaa viimein maukkaiden grilliruokien valmistukseen ilman ylimääräistä rasvaa myös kotioloissa!

Toimitus sisältää itse grillin lisäksi yhden suuren keskivartaan, sekä kuusi erillistä, pyrivää saslik -varrasta. Grilli toimii 240 V verkkovirralla ja sen teho on 1400 Wattia. Grilin kyljessä On / Off kytkin.

Paino 2 kg

2 arviota tuotteelle Clatronic Döner kebab grilli kotikäyttöön DVG 3686

  1. Aziz

    Tämä grilli tekee kaikista uusista suomeen pyrkivistä maahanmuuttajista tarpeettomia. Näitä kannattaa ostaa joka niemeen ja notkelmaan. Hinta/laatusuhteeltaan erinomainen tuote. Kebab on herkullista kun osaa tehdä oikealla ohjeella ja nyt oikeaoppisin välinein.

  2. Tomil

    Grilli on aivan loistava. Ensimmäinen kerran grillasin n.reilun 1kg kanaa ja siitä tuli aivan loistavaa. Mehevää ja mureaa. Tämä tuote ei todellakaan jää kaapin perälle!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

  • Ale!
  • Kirvesmiehen pizzaleikkuri
Vieritä ylös