Etusivu » Kauppa » Kodintuotteet ja sisustus » Grow It – Chilin kasvatussetti

Grow It – Chilin kasvatussetti

(2 tuotearviota)

16,90 

Grow It -chilinkasvatuspakkauksessa on lajitelma jännittäviä eri chililajikkeita, sekä tarvittavat kasvatusalustat. Mukana on siis kaikki mitä tarvitset oman chiliplantaasin alulle panoon!

Varasto loppu

Oletko itse, tai tunnetko jonkun, jolle voimakkaasti maustetut ruoat ovat intohimo? Grow It -chilinkasvatuspakkaus on täydellinen startti oman chiliviljelmän alulle saattamiseen! Pakkauksessa on mukana kaikki mitä tarvitset chilien menestyksekkääseen kasvattamiseen. Mukana viittä chililajiketta, jotka ovat toinen toinen toistaan tulisempia purtavia.

Mukana setissä on seuraavat chililajikkeet:

 • 1 pakkaus Tabasco chilin siemeniä
 • 1 pakkaus Habanero chilin siemeniä
  1 pakkaus Bhut Jolokia chilin siemeniä
  1 pakkaus Jalapeno chllin siemeniä
  1 pakkaus Scotch Bonnet chilin siemeniä
Paino 0,3 kg

2 arviota tuotteelle Grow It – Chilin kasvatussetti

 1. TT

  Hieno valikoima hyviä lajikkeita! Löytyy oikein Capsicum Frutescensiäkin, jota ei oikein tahdo löytyä alkuperäisenä mistään. Kaikki tuntuvat olevan risteytyksiä. Muutamia epäkohtia kuitenkin löytyy.

  Tarkoittanette Jalapenoa tai jopa Jalapeñoa, joka on chililajikkeen oikea nimi. Jalapenot ovat kotoisin Mexikosta Xalapan alueelta ja nimi tarkoittaa xalapalaista.

  Myös nuo kasvualustat hieman epäilyttävät. Ensinnäkin ne ovat liian pieniä. Riippuu tietysti, millaisia jalostuksen tuotteita nuo ovat, sillä useimmat noista kasvaa niin suuriksi, että itse istutan ne 10l ämpäreihin, joiden pohjaan olen porannut muutamia reikiä.

  Kiva nyt kuitenkin, kun yritätte edistää chilinkasvatusta! Se on hieno harrastus, jossa saa varmasti aikansa, rahansa ja hermonsa palamaan! 😀

 2. Samu

  Vanhemmat olivat iloisia tästä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös