Henrys Viper jojo

(1 tuotearvio)

35,90 

Jojoharrastajien keskuudessa pitkään mainetta niittänyt alkuperäinen Henrys Viper jojo

Henrys Viper on jojojen todellinen klassikko, joka vielä yli kymmenen vuotta ensiesittelynsä jälkeen näyttää muille jojoille mallia kuinka hommat tulee tehdä!

Henrys Viper on monikäyttöinen jojo, joka asettaa standardin nykypäivän kilpajojoille. Kovalla kumikuorella varustetun jojon lankaväliä on mahdollista säätää, mikä luonnollisesti muuttaa jojon reagointia. Kokonaisuuden kruunaa tietenkin erittäin tyylikäs ulkonäkö.

Viper on varustettu “Speed ​​Explosion” laakereilla, mutta siihen voi vaihtaa minkä tahansa Henrys “AXYS” valikoimasta löytyvän.

Viper on erittäin mukava käyttää ja takaa erinomaisen suorituskyvyn. Rakenteeltaan Viper on erittäin tukeva, eikä tämä kavahda pieniä pudotuksia.

Henrys Viper painaa 51 grammaa ja tämän halkaisija on 61 millimetriä. Jojon väri on oranssi. Lahjapakkauksessa toimitettavan jojon mukana on myös naru.

YO-YO Henry's Viper Product Review & Demonstration

Paino 0,15 kg
Väri

Sininen, Vihreä, Oranssi, Punainen, Keltainen, Violetti, Valkoinen

1 arvio tuotteelle Henrys Viper jojo

  1. Äiti

    Jojo saapui tosi nopeasti, siitä pisteet. Jojo itsessään oli kivan tuntuinen. Sen käyttö oli kuitenkin jokseenkin hankalaa. Naru kiertyi helposti muutaman heittokerran jälkeen. Sitten naru irtosi kokonaan (alle viikon käytön jälkeen). Nyt jojo odottaa pöydällä. En tiedä, miten narun saisi napakasti kiinnitettyä takaisin. Harmittaa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vieritä ylös