Hevosnaamari, ruskea

(12 tuotearviota)

24,90 

Pukeudu helposti ja uskottavasti uljaaksi orhiksi tämän lateksisen hevosenpäänaamarin avulla. Hevonen naamari on valmistettu 100% turvallisesta, luonnollisesta lateksista.

Saatavuus: 2 varastossa

Kavioeläinten kuningas, eli hevonen. Nyt myös laadukkaana ja elävän näköisenä naamarina Superkauppa.fi verkkokaupasta! Naamari on aikuisten kokoa, ja tätä ei suositella alle 14 vuotiaille eläinten ystäville.
HUOM! Tämä on alkuperäinen ja mielestämme ehdottamasti tyylikkäin markkinoilta löytyvä hevosnaamari. Vältä siis halpoja kopiota – hirnuu!

Paino 0,2 kg

12 arviota tuotteelle Hevosnaamari, ruskea

 1. Abi

  Naamari oli hyvä juttu penkkareissa

 2. – m –

  loistava

 3. Jimm

  Lauma on hyväksynyt minut jäsenekseen. Täällä viettämänäni aikana olen oppinut arvostamaan hevosten lempeää elämäntapaa

 4. Käyttäjä

  Tuote on muutoin laadukas, mutta ei riitä ihan peittämään hevosen koko päätä. Eläin myös hengästyy helposti käyttäessään tätä päähinettä, sillä ilmanvaihto ei ole täysin riittävä.

 5. Make

  Huipputuote kokonaisuudessaan, puvuntakin kanssa loistava asukokonaisuus tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Huomioitava tosin että ilmanvaihto naamarin sisällä jää sen verran heikoksi että vaatii pientä totuttelua, ja näkyvyys naamarin sisältä ei niinikään ole erityisen hyvä. Todettakoon tosin että kysessää on loistotuote

 6. Tessu

  Hauska pilailu naamari! Huvittavia ilmeitä ihmisillä oli kun tyttäreni istui vierelläni autossa kun olimme ajelulla autolla! Hevostytöt ovat todella kiinnostuneita!

 7. -T-

  Maski on pienipäiselle hieman liian iso, mutta viihdearvoa löytyy senkin edestä. Täydellinen varuste mm. ihmisten säikyttelyyn, hämmentämiseen ja naurattamiseen. Tuo myös uuden näkökulman mihin tahansa valokuvaan.

 8. haukkis

  Tällä naamarilla erotut joukossa menettämättä kasvojasi!!! Kovin pitkää aikaa et voi Pollena esiintyä, sillä lateksi naamalla on aika vaikea hengittää, mutta muuten tämä naamari on oikein hauska!!! Vastaa odotuksia ja antaa sijoitukselle vastinetta.

 9. seppo

  Ihmisten päät saa kääntymään kun tämä päässä liikku ulkona. Parasta!

 10. Miksu

  Aivan loistava tuote, suosittelen erittäin lämpimästi! Jos voisin antaa 6 tähdettä viihdearvolle niin antaisin.

 11. Santeri

  Näyttää juuri siltä miltä pitääkin. Laatu on hyvä, takaleikkauksen ansiosta naamarin saa helposti päähän.
  Suosittelen lämpimästi.

 12. Kysyn vaan

  Minusta tämä loukkaa hevosia ja heidän oikeuksiaan. Entä muun sukupuoliset? Missä on lehmänaamari?

  Superkaupan vastaus:

  Superkauppa ei syrji! Meillä on myös lehmänaamari! 🙂 https://www.superkauppa.fi/lehmanaamari.html

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös