Etusivu » Kauppa » Lahjaideat » Lahjat eri tilaisuuksiin » Joululahjat » Joulujahja miehelle » HUINA 1570 RC-Puunkuormain metsäkone 1:14, 15 Ch

HUINA 1570 RC-Puunkuormain metsäkone 1:14, 15 Ch

(2 tuotearviota)

69,00 

Tässä oivallinen hankinta vaikkapa tulevaisuuden tukkimiehen urasta haaveilevalle pienokaiselle. Paljon tarkkoja yksityiskohtia sisältävä 15-kanavainen RC-kuormain on varustettu pienikokoisten tukkien nosteluun optimaalisesti soveltuvalla kouralla. Kaikkia RC-työmaakoneen oleellisia niveliä voi ohjata suoraan kaukosäätimestä autenttisen työmaakokemuksen saavuttamiseksi.

Saatavuus: 10 varastossa

HUINA 1570 on lähes tulkoon kaikilla täysikokoisen puunkuormaimen ominaisuuksilla varustettu radio-ohjattava lelu. Voit siis ohjata kuormainta kuten tavallista radio-ohjattavaa autoa ja lisäksi kontrolloida tämän kouraa. Kaiken kukkuraksi laite on varustettu leikin aitoudentuntua lisäävillä ääniefekteillä. Kuormainta on mahdollista ohjailla eteen, taakse, oikealle ja vasemmalle. Lisäksi kuormaimen koura on täysin hallittavissa ja käänneltävissä. Käytännössä jokaista koneen niveltä voi ohjata ja käännellä erikseen ohjaimen avulla. Puukuormain on heti ajovalmis paketti, eli et tarvitse leikin aloittamiseen muuta, kuin akun täyteen latauksen, sekä kauko-ohjaimen kaksi AA-paristoa (ostettava erikseen).

Tuotteen esittelyvideo

HUINA 1570 1:12 16CH RC Alloy Log Grabber Excavator Truck Unboxing Review
Paino 2 kg

2 arviota tuotteelle HUINA 1570 RC-Puunkuormain metsäkone 1:14, 15 Ch

  1. Artsi

    Laite pelaa hyvin ja hintakin oli kohdallaan.

  2. Tarva

    “Olen nyt tilannut kaksi tuotetta Superkaupasta. Molemmilla kerroilla toimitus oli todella nopeaa ja saamani laitteet olemukseltaan juuri sellaisia kuin pitikin, riittävän jykeviä ja varsin realistisesti toimivia sekä mielenkiintoisia ohjattavia . Toisen tuotteen kohdalla minulla oli hieman käyttöongelmia, mutta sain Superkauppaan helposti yhteyden sekä pikaisen ja mutkattoman avun. Ongelma ratkesi. Suosittelen!”

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös