Etusivu » Kauppa » Radio-ohjattavat RC-lelut » Kauko-ohjattava RC-kaivinkone HUINA 1550 1:14, 15 Ch

Kauko-ohjattava RC-kaivinkone HUINA 1550 1:14, 15 Ch

(8 tuotearviota)

69,00 

Ota kotipihojen ja hiekkalaatikoiden kaikkein haastavimmat rakennustyömaat haltuun tämän huippuhauskan, 15-kanavaisella radiolla varustetun kauko-ohjattavan HUINA 1550 RC-kaivinkoneen voimin! Kaivurin metallinen kauhaosa takaa, ettei tämä kulu piloille kovassakaan käytössä!

Varasto loppu

Osastot: Tuotemerkki: Tuotetunnus (SKU): HUINA-1550 EAN: 8771419209187

Lähes tulkoon kaikilla täysimittäisen kaivurin ominaisuuksilla varustettu HUINA 1550 kaikkien pienimuotoisista rakennustyömaaprojekteista unelmoivan kaivurikuskin pakkohankinta. Voit ohjata helppokäyttöistä kaivinkonetta kuten mitä tahansa tavallista radio-ohjattavaa autoa ja lisäksi myös kontrolloida tämän kauhaa. Autenttisen työmaakokemuksen kruunaamiseksi kaivuri on jopa varustettu ohjauskokemuksen autenttisuutta lisäävillä ääniefekteillä. Kaivinkonetta on mahdollista ohjailla eteen, taakse, oikealle ja vasemmalle. Lisäksi kaivinkoneen kauha on täysin hallittavissa ja käänneltävissä. Käytännössä jokaista kauhan niveltä voi ohjata ja käännellä erikseen ohjaimen avulla. Kaivinkone on heti ajovalmis paketti, eli työmaaprojektin aloittamiseksi sinun täytyy vain ladata kaivurin akku, sekä asettaa ohjaimeen kaksi tuoretta AA-alkaliparistoa (ostettava erikseen). (Huina 1550 on muutoin sama malli kuin 1530, mutta tässä 1550 kaivurissa kauhaosa on muovin sijasta kestävää metallia)

Tuotteen esittelyvideo

Excavator RC Review | Huina Toys 1550
Paino 2 kg

8 arviota tuotteelle Kauko-ohjattava RC-kaivinkone HUINA 1550 1:14, 15 Ch

 1. Pikkurekkamies

  Jopa huomattavasti enemmän liikuteltavia osia kun osasimme odottaa. Myös hauskat ääni- ja valoefektit lisäävät tunnelmaa. Hyvä peli!

 2. lahja salminen

  annan joululahjaksi. toivottavasti nuori mies on onnellinen

 3. Isotädin synttärilahja

  Hieno tuote!

 4. Ukki

  Kaivuri tomi niinkuin luvattiinn, ainoa puute , ikävä kyllä ratkaiseva, laturi lakkasi toimimasta kolmannella käyttökerralla. Ei enää ladannut akkuja. Hieman heppoisen oloinen laturi. Parempi versio olisi ollut normi kännykkälaturi varustettuna akkupakettiin sopivalla liittimellä ja oikealla latausjännitteellä.

  ————

  Superkaupan vastaus: Hei, voitteko laittaa sähköpostia niin laitamme huollosta uuden laturin.

 5. Pasi T

  Hintaansa nähden hyvä, monipuoliset toiminnot. Laturi hajosi noin 6kk käytön jälkeen (Johdot irtosi piirilevystä, mutta korjaantui kolvilla). Poika jaksaa edelleen leikkiä kaivurilla vielä vuodenkin jälkeen.

 6. Äiti

  Poika sai synttärilahjaksi ja muut paketit jäi aukaisematta, todella odotettu ja mieluinen lahja. Paljon toimintoja ja ainakin vielä toimii moitteettomasti.

 7. KoneUkko

  Eka halpa kaivuri jolla voi myös oikeasti kaivaa!Ei toki mitään kovaa maata,mutta hieman möyhii hietaa niin jo sujuu..ja muksut tykkää

 8. Erkki

  Upea lelu isälle sekä pojalle. Bonuksena metallista valettu kaivurin kauha, joka tuo laitteen menoon sopivasti uskottavuutta. Olin myöskin yllättynyt positiivisesti, kuinka monta eri säätöä kauhan käyttöön ohjaimesta löytyy.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös