Juggle Top Jongleerauspallot, 3kpl setti kangaspussissa

(6 tuotearviota)

12,90 

Aloita jongleerauksen harjoittelu aidoilla, helposti kopattavilla jongleerauspalloilla. Kolmen pallon setti on sopiva aloittelijalle ja tarjoaa pitkäksi aikaa haastetta ennen kuin mukaan tarvitaan neljäs pallo.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen kun tätä tuotetta on taas saatavilla?

Tuotetunnus (SKU): JT-3BSET Osasto: Brand:

Mainiosti aloittelijalle, tai satunaniselle harrastelijalle sopivat, kestävällä PE-keinonahka -materiaalilla päällystetyt jongleerauspallot
Juggle Top jongleeripallot ovat täydelliset harjoitteluvälineet esimerkiksi aloittelijalle, tai sirkustaiteilijan urasta kiinnostuneelle lapselle. Pakkauksessa mukana kolme jongleerauspalloa, joten ilmaan heiteltävien pallojen määrä ei ihan heti lopu kesken.
Yhden pallon paino on noin 130 grammaa, ja halkaisija noin 7 senttimetriä.
Pallojen mukana toimitetaan myös kätevä kankainen säilytyspussi.

Paino 0.3 kg

6 arviota tuotteelle Juggle Top Jongleerauspallot, 3kpl setti kangaspussissa

 1. nuori

  Osallistun koulun sirkuskerhoon ja sen innostamana hankittiin jonglöörauspallot. Ne olivat kuitenkin aikuisen käteen tehdyt, eivätkä oikein mahdu omiin käsiin. Kerhossa on pienempiä palloja, joilla jonglööraus jo onnistuu, mutta nämä olivat pettymys siinä suhteessa. Missään ei näkynyt kokoa. Muutoin hyvälaatuiset!

 2. Zepp

  Lapsi harjoitellut ominpäin kössipalloilla ja halusi oikeat jongleerauspallot, joten ne hankittiin (2 settiä). Kaveritkin hämmästelee pojan taitoja.

 3. haaste

  Hyvät pallot. Vanha koirakin oppii uusia temppuja. Katsotaan tarvitaanko palloja jo lisää.

 4. Rippilapselle

  Ostin lahjaksi rippilapselle joka on kiinnostunut sirkustempuista. Pallot oli hyvin ommeltu ja tasakokoiset, osa vähän pehmeämpiä kuin toiset, mutta ei varmaan käytössä haittaa. Ostin useamman setin, jos joku sattuu häviämään. Mahtava vaihtoehto pelikoneella pelaamiselle, lapsen äiti oli kiitollinen ideasta!

 5. Guell

  Tämän kolmen paketin hinnalla saa vastaavia palloja muista kaupoista puolisentoista kappaletta, eli tämä on hyvin edullinen tarjous. Pallot ovat kuitenkin selvästi heikkolaatuisia, sisus on kova ja pintamateriaalina käytetty tekonahka liukasta. Kyllä näitäkin silti heittelee.

 6. Juha

  Just käteensopivat. Poika heitteli tennispalloilla ensin ja sitten tilasin nämä. Nyt vois lähtee sirkuksee töihin. Helppo opetella näillä. Suosittelen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös