Juggle Top Quartz Diabolo, laakeroitu

19,90 

Juggle Top Triple Spin Quarz on huippusuositun Triple Spin diabolon uusi variaatio, jossa kumiset kupit on korvattu huipputyylikkäillä, läpikuultavasta muovista valmistetuilla kupeilla. Triple bearing laakerointi, edullinen hinta, upea ulkoasu ja huippulaatu harvoin kohtaavat kuten tämän tuotteen kohdalla!

Poista
Tuotetunnus (SKU): HB-112T Osasto: Brand:

Huippusuositun Triple Spin diabolon uusin evoluutio on saapunut. Todella näyttävästä läpikkultavasta muovista valmistetussa Quartz -mallissa on 20mm akseli kolmella sisäisellä laakerilla. Turbo-spin laakeroitu akseli mahdollistaa jopa 20 kertaa perinteistä diaboloa pidemmän spinnin, ja pitkä spinni puolestaan antaa enemmän aikaa pitkienkin temppuketjujen tekoon.

Normaaliin Triple Spin diaboloon verrattuna ero Quartz -malliin on näyttävän värin lisäksi leveämpi, 20 mm akseli, joka tekee esimerkiksi finger grindeistä paljon helpompia. Diabolon laakerointi pyörii vain yhteen suuntaan. Quartzin kupit ovat myös hieman perus-cyclonea kovemmat, joka mahdollistaa vieläkin kovemmat pyörintänopeudet ja spinnausajat. Näiden erojen lisäksi quartzissa on siis tietenkin tyylikkäät läpinäkyvät kupit.

HUOM! tämä tuote ei sisällä diabolokeppejä. Muistathan ostaa kepit erikseen mikäli tarvitset sellaiset.

Paino 0.4 kg
Mitat 10 × 10 × 10 cm
Väri

Sininen, Vihreä, Oranssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Juggle Top Quartz Diabolo, laakeroitu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös