Etusivu » Kauppa » Urheilu, liikkuminen ja harrastukset » Diabolot » Juggle Top Quartz Diabolo, laakeroity – Oranssi

Juggle Top Quartz Diabolo, laakeroity – Oranssi

19,90 

Juggle Top Triple Spin Quarz on huippusuositun Triple Spin diabolon uusi variaatio, jossa kumiset kupit on korvattu huipputyylikkäillä, läpikuultavasta muovista valmistetuilla kupeilla. Edullinen hinta, upea ulkoasu ja huippulaatu harvoin kohtaavat kuten tämän tuotteen kohdalla!

Saatavuus: 7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): HB-112T-ORANGE Osastot: ,

Huippusuositun Cyclone diabolon uusin evoluutio on saapunut. Todella näyttävästä läpikkultavasta muovista valmistetussa Quartz -mallissa on 20mm akseli kolmella sisäisellä laakerilla. Turbo-spin laakeroitu akseli mahdollistaa jopa 20 kertaa perinteistä diaboloa pidemmän spinnin, ja pitkä spinni puolestaan antaa enemmän aikaa pitkienkin temppuketjujen tekoon.
Normaaliin cycloneen erona Quartz -mallissa on näyttävän värin lisäksi leveämpi, 20 mm akseli, joka tekee esimerkiksi finger grindeistä paljon helpompia. Diabolon laakerointi pyörii vain yhteen suuntaan. Quartzin kupit ovat myös hieman perus-cyclonea kovemmat, joka mahdollistaa vieläkin kovemmat pyörintänopeudet ja spinnausajat. Näiden erojen lisäksi quartzissa on siis tietenkin tyylikkäät läpinäkyvät kupit.
HUOM! tämä tuote ei sisällä diabolokeppejä. Muistathan ostaa kepit erikseen mikäli tarvitset sellaiset.

Paino 0,2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Juggle Top Quartz Diabolo, laakeroity – Oranssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös