Juomapumppu

29,90 

Illanistujaisissa juomat voi tarjoilla ämpäristä tai sitten tyylikkäästi tästä 2t henkisestä “bensapumpusta” Muki alle lorottelemaan!

Saatavuus: 4 varastossa

Juomapumppu on epätavallinen idea juomien itsepalvelutäyttöön bileiden aikana. Tämäntyyppiset annostelijat voidaan täyttää sekä alkoholittomilla että alkoholipitoisilla juomilla, ja vieraat voivat itse täyttää lasinsa houkuttelevalla tavalla aina, kun se on tarpeen.
Tämä nesteannostelija yllättää paitsi toiminnallisuudellaan myös epätavallisella ulkonäöllään – se on vähän kuin polttoaine-annostelija (polttoaine on alkoholi- tai alkoholiton juoma), joten sen käyttö on entistä houkuttelevampaa ja vähän kuin oikea tankkaus.
Juomapumpun  kapasiteetti on erittäin suuri, joten sinun ei tarvitse täyttää sitä usein. Voit kaataa siihen noin 1l nestettä kerrallaan, jolloin voit täyttää lasit tai vieraiden lasit pitkään.
Annostelija on erittäin helppokäyttöinen, mikä on sen lisäetu. Kaada vain neste siihen, tartu sitten putken päähän ja paina vipua ja voit täyttää juomasi hetkessä.
TEKNISET TIEDOT – tilavuus: 1l; materiaali: muovi; mitat: 48/14/14 cm; paino: 0,845 kg: paino pakkauksessa: 1,035 kg.

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös