Alumiininen design -laavalamppu, purppura / punainen magma

(2 tuotearviota)

29,90 

Groovaavat värit ja messevä meininki! Tuo kotiisi aitoa 70-luvun psykedeliaa tämän värikkään lumoavan, alkuperäisen laavalampun avulla! Luomavaamagmaa sisältävä pöytävalaisin on lamppu johon ei kyllästy.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen kun tätä tuotetta on taas saatavilla?

Tuotetunnus (SKU): 26988 Osastot: , Brand:

Alumiinista ja lasista valmistettu tyylikäs purppuranvärinen laavalammpu on täytetty punaisella, hypnoottisesti liikkuvalla magmalla. Reilun kokoisnen, 45 cm korkea laavavalaisin toimii 230V verkkovirralla ja siinä on noin 1,5 metrin mittainen, virtakytkimellä varustettu virtajohto.
Ainoastaan sisäkäyttöön soveltuvan lampun “laava” alkaa liikkua noin tunnin kuluttua kun tähän kytketään virta päälle (riippuu huoneilman lämpötilasta).
Laavalampun valonlähteenä toimii R39 E14 40W polttimo, joka toimitetaan lampun mukana. Lamppu on ehdottomasti asetettava vakaalle alustalle lasten ulottumattomiin.

Paino 1 kg

2 arviota tuotteelle Alumiininen design -laavalamppu, purppura / punainen magma

  1. PH

    Lamppu tuo iloa joka ilta.

  2. q

    Tuotekuvissa lampun laavan väri vaihteli. Ostamani lampun päällä ollessa laavan väri on keltainen/punainen. Vihreänkeltainen laava on silloin, kun lamppu ei ole päällä. Lamppu luo ympärilleen punertavan valon.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös