Superkauppa lahjaideat joulu 2021
Etusivu » Kauppa » Tekniikka ja gadgetit » Alumiininen design -laavalamppu, purppura / punainen magma

Alumiininen design -laavalamppu, purppura / punainen magma

(2 tuotearviota)

29,90 

Groovaavat värit ja messevä meininki! Tuo kotiisi aitoa 70-luvun psykedeliaa tämän värikkään lumoavan, alkuperäisen laavalampun avulla! Luomavaamagmaa sisältävä pöytävalaisin on lamppu johon ei kyllästy.

Saatavuus: Raision varastossa 9 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää

Osastot: , Tuotemerkki: Tuotetunnus (SKU): 26988 EAN: 8430306269887

Alumiinista ja lasista valmistettu tyylikäs purppuranvärinen laavalammpu on täytetty punaisella, hypnoottisesti liikkuvalla magmalla. Reilun kokoisnen, 45 cm korkea laavavalaisin toimii 230V verkkovirralla ja siinä on noin 1,5 metrin mittainen, virtakytkimellä varustettu virtajohto.
Ainoastaan sisäkäyttöön soveltuvan lampun “laava” alkaa liikkua noin tunnin kuluttua kun tähän kytketään virta päälle (riippuu huoneilman lämpötilasta).
Laavalampun valonlähteenä toimii R39 E14 40W polttimo, joka toimitetaan lampun mukana. Lamppu on ehdottomasti asetettava vakaalle alustalle lasten ulottumattomiin.

Paino 1 kg

2 arviota tuotteelle Alumiininen design -laavalamppu, purppura / punainen magma

  1. PH

    Lamppu tuo iloa joka ilta.

  2. q

    Tuotekuvissa lampun laavan väri vaihteli. Ostamani lampun päällä ollessa laavan väri on keltainen/punainen. Vihreänkeltainen laava on silloin, kun lamppu ei ole päällä. Lamppu luo ympärilleen punertavan valon.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös