Etusivu » Kauppa » Kodintuotteet ja sisustus » Laird tai Lady arvonimi -lahjapakkaus

Laird tai Lady arvonimi -lahjapakkaus

26,90 

Oletko aina halunnut saada itsellesi aidon jalosukuisen arvonimen, kuten vaikkapa Lady Justiina? tai Laird Teppo? Tämän Personlise it – Become a Laird or Lady lahjapakkauksen avulla se onnistuu!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): GR100008 Osastot: ,

Tiesitkö että Skotlannissa maata omistavilla miehillä on automaattisesti oikeus käyttää Laird, ja naisilla vastaavasti Lady arvonimeä? Tämän loistavan lain ansiosta sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi tai lahjaksi arvokas arvonimi sijoittamalla tähän, Dunans Linna-alueen maaosuuteen oikeuttavaan lahjapakkaukseen. Mikä parasta, rekisteröimällä maanomistuksesi lahjapakkauksessa mukana tulevilla ohjeilla joko postitse tai netissä, sinulle lähetetään virallinen todistus maanomistuksesta, ja saat muita maanomistajalle kuuluvia etuoikeuksia!
Arvonimen lisäksi Dunans maanomistajana sinulla on oikeus ilmaiseen kierrokseen maillasi, kun satut liikkumaan Skotlannissa päin. Hankkimalla palasen maata tuet lisäksi myös Dunanssien sukulinnan restaurointityötä. Mikä voisi siis olla parempi lahja arvonsa tuntevalle Herralle tai Rouvalle?
(Tähdennimeämissetti on englanninkielinen, joten kielitatoa edellytetään lahjan käyttöön jonkin verran)

Paino 0,2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laird tai Lady arvonimi -lahjapakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös