Etusivu » Kauppa » Tekniikka ja gadgetit » Laser Sphere -revontuli-efektilamppu

Laser Sphere -revontuli-efektilamppu

(12 tuotearviota)

39,90 

Laser Sphere on kaikille futuristisen psykedeelisten valaisimien ystäville sopiva efektivalo olohuoneeseen, makkariin tai vaikkapa autotallidiscoon!

Saatavuus: 4 varastossa

Laser-efektivaloa voidaan käyttää kahdella eri tavalla. Lampun avulla voidaan joko projisoida seinälle liikkuvia, monivärisiä revontulia muistuttavia kuvioita, tai sitten lamppu voidaan peittää kuvulla, jonka pinnalle liikkuvat moniväriset valot heijastuvat.

Verkkovirralla toimiva laserlamppu on optimaalinen valaisin vaikkapa tunnelmallisten chillausbileiden valonlähteeksi. Vaihtoehtoisesti lampusta jaa hypnoottisesti rentouttavan yövalon esimerkiksi lastenhuoneeseen.

Tuotetta esittelevä video ohessa

Soaiy - Color Changing LED Night Light, Aurora Borealis Projector Review

Paino 1 kg

12 arviota tuotteelle Laser Sphere -revontuli-efektilamppu

 1. Divisor

  Erittäin kaunista valoshowta se tekee! Eikä haittaa vaikka on muita valoja päällä sillä tässä riittää kirkkautta hyvin, eikä käytä onneksi pattereitakaan! Erittäin hieno tunnelman tekijä. Suosittelen, vaikka hinta hieman suolainen!

 2. ville-veikko

  melkein voisin olla samaa mieltä ton Divisor…kannattaa vaan pitää se mahdollisimman kaukana seinästä jos haluaa kunnon efektit

 3. Everlee

  Joo, upee on. Hinta voi tietysti vähän kirpasta, mutta kyllä tässä tuijoteltavaa riittää!

 4. tarkai

  Aivan mahtava lamppu,ostin likalle joululahjaksi ja nyt ostetaan muillekkin. Hinta voisi tulla vähän alemmas,kirpaisee aika lailla. Mutta upea,suosittelut

 5. Kartoffel

  Ylitti odotukset. Päivänvalossa ja pienessä iltahämärässä eivät vielä pääse oikeuksiinsa, mutta eipä tässä mistään tehokkaista spottivaloista olekaan kyse. Parhaimman efektin sai mun kymmenen neliön kokoisessa opiskelijaolkkarissa sijoittamalla näitä kaksi kappaletta hyllykön päälle, sammuttamalla valot ja vetämällä verhot ikkunan eteen. Kyllä nyt kelpaa siemailla drinkkejä kavereiden kanssa! Sininen ja punainen väri ovat vahvimpia, vihreä hieman haaleampi.

 6. Nahkis

   OK

 7. inkaminka

  En ostais tätä kylläkään lapselle yövaloksi, mutta ittelleni lampulle löytyy ihan hauskaa ja mukavaa käyttöä. Tykkään kuunnella äänikirjoja illalla, mutten haluis pitää tavallisia valoja päällä. Täysin pimeessä nukahdan taas liian helposti. “Revontulishow” luo just riittävästi valoa iltaöisiin äänikirjojen kuutelemissessioihin ja pysyn paremmin hereillä kun katse saa harhailla valokuvioissa samalla kun mieli keskittyy kuuntelemiseen.

 8. Nasser Fagerström

  Tuote ok. Nopea ja luotettava toimitus. Kiitos.

 9. Miaut

  On kyllä hieno kapistus ja valot on aika voimakkaat pimeässä. Hinta vähän kyllä pelotti, mutta nyt käytössä vaikuttaa ihan laadukkaalta.

 10. kaija

  Aivan ihana. Laitoin sen taideteoksen efektivaloksi. Melkein kuin oikeat revontulet loimuaisivat teoksen yllä.

 11. Jay

  Näppärä efektilamppu, buustaa bileet ja makkarin. En laittaisi lasten ulottuville. Hieman heppainen virtajohto, omassa lampussa pieni kosketushäiriö, mutta pelaa jos ei siirtele. Muuntaja surisee. Parhaiten valoefekti toimii pilkkopimeässä. Tykkään!

 12. Huugo

  Tuotteen ensivaikutelma on rimpula, varsinkin hintaan nähden, mutta kunhan valon saa jemmattua hyllylle, muuttuu fiilis. Valokuviot ovat hyvin muunneltavissa tunnelmavaloista bilehileeksi yhdellä napinpainnalluksella.
  En kadu ostosta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös